Mantra – gentagende affirmations

Bemærk: Disse 3 mantra lydfiler kan kun fås som en del af lydfilpakken.

Se mere om lydfilpakken her: Lydfilpakken

3 Gentagende affirmations/mantraer som mp3.

Mantra 1 : Du er i kontrol/styrkelse af omdefinering
Mantra 2: Mere selvtillid
Mantra 3: Mere motivation og handlestyrke
(Hvert mantra bliver gentaget igen og igen 2 timer pr mantra lydfil)

Hvorfor lytte til et mantra fra Devotion Emotion:

Et mantra er ofte undervurderet. Et mantra er kort sagt en bekræftelse/affirmation som du kontinuerligt siger til dig selv igen og igen. I løbet af livet lærer vi os selv forskellige ting og vi samler forskellige overbevisninger op. Hvad der sker inde i vores hoved og hvordan du forestiller dig bestemte ting inde i hovedet har afgørende betydning for hvordan dit liv opleves. Kontinuerligt gennem livet hver eneste dag er der mange forskellige typer input, der forstærkes af din indre dialog, der som information lægger sig i sindet og afhængig af hvilken type information du beriger dig selv med er der kort sagt tale om hvordan livet føles for dig. Mange mennesker er ikke opmærksom på deres egen indre dialog – Hvad du siger til dig selv har afgørende betydning for hvordan dit liv udspiller sig. Din indre dialog har stor effekt på dine indre processer, din indre tilstand, din fysiologi og kort sagt din ydre adfærd og hvordan du lever dit liv. Et mantra er et kraftfuldt input, der når det siges igen om igen erstatter gamle, uhensigtsmæssige indre og ydre, bevidste og ubevidste strategier.

Dette længere gentagende mantra lyder:

“Min lykke defineres af mig, ikke andre ikke samfundet. Det er ikke så vigtigt om jeg kalder situationen negativ eller positiv, det vigtigste er om situationen er støttende for mig.
Uanset hvordan situationen viser sig, kan den være støttende for mig. Jeg kan omdefinere alt – for der er ikke noget, der ikke kan vendes til min fordel. Mine indre argumenter skaber definitioner – mine definitioner støtter min adfærd – min adfærd skaber resultater!
Hvis jeg bliver overrasket af uventede fornemmelser, er dette blot noget, der forstærker min menneskelighed. Uanset hvad jeg oplever kan jeg finde en måde det kan være støttende på. Hvis jeg føler jeg mangler noget, er dette blot noget, der minder mig om min søgen på forandring. Alt jeg oplever er blot et argument for hvorfor jeg lige nu er på vej mod min drøm.”

Kort om dette længere mantra: “Du er i kontrol”

Dette er et længere mantra, der tager udgangspunkt i at du er i kontrol og at der ikke er noget, der ikke kan vendes til din fordel. Informationen udspringer fra bogen “Kærlighedens Argumenter” som du kan fordybe dig i her på hjemmesiden. Mange mennesker er ikke helt bevidst omkring hvor meget indflydelse de selv har på en situation og på deres liv. Dette længere mantra giver dig mulighed for at vende tilbage til din iboende styrke og frihed – frihed til at definere alt som du vil – uanset hvordan livet viser sig for dig kan det være støttende for dig. Og ved at arbejde med dette mantra vil din tilstand have et nyt og støttende udgangspunkt meget lidt kan måle sig med.

Dette længere gentagende mantra lyder:
“Jeg er selvsikker og selv når jeg ikke oplever mig selv som selvsikker, betyder dette nu ikke at jeg ikke er selvsikker. Jeg er selvsikker! Og det er jeg ganske sikker på fordi jeg føler mig sikker når jeg gang på gang mærker dette.”

Kort om dette mantra – “Mere selvtillid”

Dette mantra er nøje designet til at give dig et kraftfuldt input, der kan fremme en tilstand af selvtillid. Det er ikke så vigtigt om du tror på hvad du siger, hjernen tror ganske enkelt på hvad den hører. Ved kontinuerligt at benytte dette mantra eller ved at lytte til dette vil du begynde at omprogrammere dine indre processer og dermed opnå en endnu mere støttende indre dialog. Din indre dialog har stor påvirkning på hvordan dit liv opleves. Hvis du virkelig ønsker resultater så find ikke ud af hvad andre mennesker med resultater gør, men find ud af hvordan de tænker. Mennesker, der er succesfulde har en langt mere støttende indre dialog uanset om de er bevidst om den eller ej. Ved at lytte til dette kan du ganske enkelt erstatte gamle uhensigtsmæssige strategier og begynde at få et nyt, støttende udgangspunkt.

 

Dette gentagende mantra lyder:

“Dybt inde i mig er der fornemmelser og jeg kender disse fornemmelser, disse fornemmelser vil mig det bedste, hvad disse fornemmelser er, er ikke så vigtigt! Det vigtigste er at jeg føler mig fri når jeg handler efter dem.”

Kort om dette længere mantra: “Motivation og handlestyrke”

Dette mantra er det absolut mest kraftfulde mantra til at løsne op for indre blokeringer, der forhindrer dig i at følge dit indre og din passion. Det kan åbne meget op for kreativitet og selvindsigt. Ofte har mennesker en negativ indre dialog, der forhindrer dem i at følge hvad de virkelig ønsker inderst inde.