Hypnose lydfil – Forandring er muligt

Omkring denne hypnose lydfil: Forandring er muligt er en meget kraftfuld hypnose lydfil, der virker ved at guide dig til dyb selvindsigt via mange elementer fra både NLP og hypnose, blandt andet via tidslinje-rejser. Det er en meget universel hypnose lydfil som mange tusinde mennesker har haft stor glæde af. Hypnose lydfilen hjælper dig i håndtering af mange udfordringer lige fra nervøsitet, angst, usikkerhed, men også dybereliggende udforskning af dit sande væsen.

Vigtig information omkring denne hypnose lydfil!

Lydfilen handler især om at give slip på alt, og det er dermed en kraftfuld hypnose lydfil, der som mange andre af lydfilerne ikke er designet til det bevidste sind, men den mere “autentiske” del af dit væsen, der ligger bag dine valg.
Det er en lydfil, der på et dybt, fundamentalt niveau vil skabe forandringer på mange sider af livet, ofte også på uventede områder.

Ord kan (som du allerede ved) betyde mange ting! Blot et ord som “ja” eller “nej” kan på et bestemt tidspunkt i livet have stor betydning. Bemærk venligst, at hver sætning i hypnose lydfilerne kan dække over mange ting, og der er nu ikke den store grund til at analysere alt, der bliver sagt. Det er ikke nødvendigt at kunne høre alt, der bliver sagt.

Ind imellem hører jeg fra mennesker, der siger ting såsom:

“Jeg nyder virkelig dine lydfiler, men hvorfor bliver der sagt: “Giv slip på dine drømme?” Det er da ikke rart, hvorfor skal jeg opgive mine drømme?”

I lydfilen: ”Forandring er muligt” bliver der eksempelvis flere gange sagt ”Giv slip på alt” og der bliver også sagt ”Giv slip på dine drømme”.

“Giv slip” kan her både betyde “Giv slip” som at frisætte dig selv og dermed ikke opgive dine drømme, men også “Giv slip på dine drømme” som: lad vær med at gå blindt efter en formodning, du måske kan være i tvivl om, støtter dig – altså eventuelt en illusion.

“Giv slip” kan også dække over, at måske – kun måske – din drøm ikke behøver en fastlagt plan, for at den kan opnås? Mange mennesker har drømme, men er ofte fastlåst i en proces, der ikke støtter dem til opnåelse af drømmen, og ofte er en fastlåst plan en ubrydelig mur til drømmen. 

Bemærk venligst at lydfilerne ikke er designet til dit bevidste sind, men til dig.
Da lydfilerne – og denne lydfil – ikke er designet til dit bevidste sind, kan lydfilerne ofte tale til en mere skeptisk og kritisk del af sindet og hjernen. Lydfilen, og mange af de andre lydfiler, indeholder naturligvis en lang række sætninger, der hver især kan dække over meget og det ubevidste sind forstår lydfilerne på et helt andet niveau, end det bevidste sind. Det vigtigste er ikke at analysere hvad, der bliver sagt, men nærmere motivation til forandring.

Længde: Mere end 45 minutter

Køb og download med lydfilpakken: Lydfilpakken

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler