Hvad er forskellen på NLP og hypnose? Hvad er bedst NLP eller Hypnose?

Hvad er forskellen på NLP og hypnose? Hvad er bedst NLP eller Hypnose?

Du kan lære hypnose og du kan lære NLP ved Devotion Emotion, men hvad er forskellen lige på NLP og hypnose? og hvad virker bedst NLP eller hypnose?

Forskellen på NLP og hypnose – om NLP
Om NLP: Når du lærer NLP ( Neuro Lingvistisk Programmering) bliver du kort sagt en ekspert i kommunikation samt lærer du blandt andet om coaching, problemløsning, terapi, forholdet mellem krop og sind samt tankernes indvirkning på den ydre kommunikation. NLP er mere det man kunne kalde “up trance” hvor hypnose er mere “down trance”. NLP indeholder en lang række forskellige værktøjer, der kan benyttes på mange forskellige livsområder samt i mange forskellige situationer. NLP gør dig kort sagt bedre til det du gerne vil være bedre til, da du bedre kan motivere dig selv samt har en bedre forståelse for målsætning samt påvirkning i dagligdagen som du kan bruge privat samt professionelt. Du vil forstærke din evne til at opnå dine personlige mål og hjælpe andre til at gøre det samme. Du vil forstærke din indflydelse blandt andre mennesker og få dem til at følge dine hensigter mere effektivt. Du vil blive bedre til at skabe mere nærvær blandt andre og dybere forbindelse. Læs mere om NLP her: Hvad er NLP?

Forskellen på NLP og hypnose – om hypnose
Om Hypnose: Hypnose beskæftiger sig primært med at skabe påvirkning på et ubevidst niveau i en selv og andre. Hypnose er utrolig spændende fænomen og er langt fra noget okkult og overnaturligt som det tidligere var set som. Hypnose behøver ikke at være svært at lære, men kræver meget træning og meget øvelse før du kan mestre det. Derfor er det ofte en god ide hvis du har et kendskab til NLP, da du er blevet præsenteret for nogle af elementerne. NLP blev nemlig skabt ved at modellere blandt andet verdens først kliniske hypnotisør (Milton H. Erickson). Læs mere om Hypnose her: Hvad er hypnose?

Hvad er bedst NLP eller Hypnose? Hvad virker bedst?
Der er ikke noget, der er bedre end andet. Hypnose er ikke bedre end NLP og NLP er ikke bedre end Hypnose!
Det afhænger alt sammen af hvad du vil benytte det til. Som med alt andet anbefales det at fordybe sig i det du virkelig finder mest spændende og ikke være bange for at kaste dig ud i nye projekter.
Hvis du gerne vil lære hypnose samt at lære om det ubevidste sinds påvirkning anbefales det at lære hypnose, da du naturlig blandt andet vil fordybe dig langt nede i dette. Hvis du gerne vil være bedre til kommunikation samt generel indflydelse anbefales NLP.

Hvad mener du om NLP og Hypnose?
Simon: “Personligt kan jeg lide den del af NLP, der er hypnose og jeg kan lide den del af hypnose, der har inspireret NLP – NLP og hypnose er forbundet på mange måder og jeg har det sjovt med begge dele og du kan mestre både hypnose og NLP ved Devotion Emotion.”

 

NLP Uddannelser

Uddannelser i NLP kommunikation

Vil du arbjde med NLP? Vil du være coach og lære at hjælpe mennesker med at overkomme forskellige udfordringer i livet? Vil du have overblik og endnu mere indflydelse i kommunikationen?
Bliv certificeret NLP Practitioner eller certificeret NLP Master Practitioner (Også mulighed for online undervisning).

 

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?


Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose

Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.