Usikkerhed i kærlighedslivet – Lavt selvværd når du er forelsket datingtips til både kvinder og mænd

Lad os tale lidt om usikkerhed og indre blokeringer i kærlighedslivet.

Indre blokeringer er et stort emne og det meste af hvad jeg laver omhandler dette emne.
Det nytter nemlig ikke at vide hvad du skal sige og hvordan du skal skabe tiltrækning eller god kommunikation, hvis din stemme i hovedet fortæller dig, at du ikke fortjener denne persons opmærksomhed eller at hun måske ikke ville bryde sig om dig.

Usikkerhed og indre blokeringer er noget jeg kender til… Jeg var usikker og nervøs omkring mennesker og endnu mere nervøs og usikker når jeg var forelsket eller følte mig tiltrukket.
Jeg har flere gange tidligere standset mig selv i at tage kontakt fordi mine ben ikke ville flytte sig af usikkerhed.
Jeg har endda i flere år levet med panik-angst så jeg vil gerne forsikre dig om at jeg ved hvad jeg taler om og mine vejledninger har hjulpet mange mennesker, der har været usikre blandt kvinder.
Der er mange former for indre blokeringer indenfor kommunikation mellem mennesker, men endnu flere når vi taler om tiltrækning og forførelse.
Ofte når man arbejder med at løse  disse indre blokeringer er det nok til at skabe forandringer – da krop og sind påvirker hinanden.
Du kender måske allerede fornemmelsen af at overveje at tage kontakt, men du tvivler og standser dig selv af flere forskellige grunde.

 

Du ved måske endda hvad du vil sige, men stadig tager du ikke kontakt.
Den mest præcise måde at beskrive dette fænomen på er – tvivl.
Indre blokeringer og tvivl kan naturligvis også opstå når man er i et forhold og kan dermed medføre usikkerhed i forholdet, hvis man bl.a er i tvivl om, om hun stadig gengælder dine følelser for hende, og usikkerhed kan selvfølgelig også opstå på andre områder i livet.
Indre blokeringer er tvivl.

Vi bør ikke blande tvivl sammen med lavt selvværd hvilket ikke er det samme. Selvom mange blander disse to sammen.
Selvom du måske er overbevist om at du skal have selvtillid hvilket mange måske fortæller dig for at skabe interesse og nysgerrighed samt forførelse og tiltrækning, så er selvtillid ikke så væsentligt.
Man kan sige at selvtillid er at foretrække da det føles betydeligt bedre, men det er IKKE et must. Det hænder at jeg tvivler på mig selv, men jeg tvivler aldrig på hvad jeg gør, når jeg føler mig tiltrukket. En stor fejl er at blande adfærd sammen med din identitet, hvilket ikke er det samme.
Du er god nok og din handling skal ikke virke som et bevis på dette.
Men du har måske lagt en betydning i det du gør som ikke værende det der giver dig resultater og det bringer ofte tvivl frem. Du kan sagtens skabe tiltrækning uden at have tillid til dig selv, men ved at have tillid til det du gør. Nogle vil måske føle at selvtillid er væsentligt, mens andre bliver afvist på grund af at de har for meget selvtillid.
Den eneste der kan skabe forandringerne er dig selv og ved at omvurdere dine indre forestillinger kan du skabe en mere givende måde at anskue tingene på.
Når du tvivler på dig selv, kan man sige at du med din adfærd, der er påvirket af dit indre bringer tvivl ind i kommunikationen og på den måde spænder ben for dig selv, når du vil skabe kontakt og dynamik samt kemi og tiltrækning mm.

En typisk fejl jeg ser mange mennesker gør når de vil ændre dette livsområde er at de bruger lang tid på at opbygge selvtillid hvilket ikke altid er vigtigt. Det er bedre at bruge tiden på at opbygge tillid til det du gør – for når du har tillid til det du gør selvom du ikke føler selvtillid så vil selvtillid forfølge dig og overraske dig, og du vil opleve mere selvværd da dit selvværd vokser ud fra dine oplevelser mm.

Lad os huske på at selvsikkerhed blot er en fornemmelse, der ofte kan gavne dig, men for meget selvsikkerhed kan også skade kommunikation, da mange vil blive overvældet af for meget selvtillid hvilket ikke er givende altid. En indre blokering er simpelthen blot noget der sker inde i dig som du tror er sandt, der gør at du holder dig tilbage fra at tage kontakt eller skabe forbindelse mm.
Når vi taler om kærlighed og tiltrækning er det meget normalt at føle sig usikker af flere forskellige grunde.
Ganske enkelt fordi at kærlighed og tiltrækning er noget, der mærkes stærkt i et menneske og fornemmelsen og tvivlen om ens kærlighed samt interesse er gengældt leder ofte mennesker og i dette tilfælde mænd til usikkerhed og nervøsitet mm.

Selv når der måske ikke er tale om den store kærlighed, men når du blot ønsker at tage kontakt når du er i byen i nattelivet, kan indre blokeringer opstå – ikke fordi du tvivler på om det andet mennesker elsker dig, men blot fordi der er tale om tvivl på om den interesse eller nysgerrighed du føler kan blive gengældt blot en lille smule.
Blot denne lille tvivl kan skabe store udfordringer og det lyder måske ikke af meget, men disse indre diskussioner vil bremse dig i at skabe kontakt eller god kontakt.
Hvis du vidste med absolut garanti at dine følelser og fornemmelser var gengældt ville du ikke føle dig nervøs da du ville forstå hvad den anden følte og dermed ville du ikke føle tvivl eller angst. Det er blot et bevis for at du ikke behøver selvtillid, du behøver blot tillid til din adfærd.
Hvis du ønsker at overkomme usikkerhed når du vil skabe kontakt kan det hjælpe at indse at din adfærd ikke er din identitet som nævnt tidligere… Og det meste du føler er en begrænsning er noget, der kan vendes til din fordel…

-Simon

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler