Titanit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(Titanit fra Brasilien)

Titanit er skarpsindighedens sten. Det er ofte sagt at viden er den ultimative magt.
Titanit har en særlig vibration, der hjælper dig med at tage endnu bedre imod læring både fra dig selv og andre og dermed opnå viden og den støtter dig i at udnytte den viden med skarpsindighed. Den er en vibration der mærker på et mere mentalt niveau. Den hjælper dig med at gennemskue mange svære situationer og beslutninger i livet.  Når det siges læring er det ikke kun på et akademisk niveau, men det henviser også til livsmæssig læring og vil også sige at forstå livet mere mentalt og situationer mentalt samt lære af bestemte oplevelser og begivenheder og du med skarpsinhed kan træffe nyttige beslutninger og udnytte hvad der er foran dig til det fulde. Den vil gøre dig mere selvsikker i dit felt og gøre det nemmere for dig at tage imod lærling sådan at du kan være selvsikker og mestre det du ønsker. Den hjælper dig med at forstå mange forskellige typer indtryk. Den er særlig nyttig når du vil forstå mere flyvske elementer og den benyttes ofte til at fortolke spirituelle indsigter og fører den over på et mere “mentalt” niveau, da den gør en utrolig klar i sindet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler