Tigerøje

Tigerøje

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine tigeøjne)
Mangler du fokus? Vil du gerne have overblik og struktur? Mangler du handlekraft? Tigeren kaster sig over dens bytte med samme kraft og beslutsomhed uanset hvilket bytte det er. Når du forbinder dig til energien fra denne kraftfulde krystal vil du møde handlestyrke og handlekraft meget lidt  kan måle sig med. Hvis du virkelig skal bruge et overblik, kan tigerøje være utrolig nyttig til eksempelvis eksamen eller jobsamtale, eller enhver kommunikativ situation, hvor du gerne vil være 2 trin foran hele tiden.
God hvis der er mange ting, der skal ordnes og man gerne vil have mere struktur. Den giver dig kort sagt et struktureret overblik, meget lidt kan måle sig med. Tigerøje er også af mange kaldt “Shapahifter” og med god grund. Når du bærer tigerøje kan det næsten føles som at blive forvandlet til en tiger, der er beslutsom i dens jagt og frygtindgydende nok til ingen tør forsøge at bremse den. Tigerens brøl bliver ofte brugt i film når der vises en løve i stedet for et løvebrøl. Tigerens brøl er virkelig noget der fremmer respekt, beslutsomhed og det samme kan siges om krystallen tigerøje.

Den er derudover rigtig god til at motivere en til at færdiggøre ting, man starter. Tigerøje er utrolig god til at hjælpe dig med at nå dine mål og hvis der er mål du ikke tør gå efter, giver den dig selvværd og selvtillid til det at gøre dette alligevel. Tigerøje er uden tvivl en klar favorit når det kommer til at handle på et mål.

Chakra: sakral og solar plexus.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler