The Tower – opret

“The Tower”
“The Tower”er generelt anset for at være det mest negative af alle tarot kortene.
Det er ikke alle, der ser dette kort som så negativt, så derfor fortvivl ikke nødvendigvis, blot fordi du får dette kort. Det kan betyde at der kommer noget godt til dig, måske blot på længere sigt. Kortet indikerer at noget vil kollapse.
Det er derfor vigtig at forstå hvad kortet betyder. Kortet indikerer en pludselig forandring. Det er i sig selv ikke så dårligt når blot man husker på at det er bedre at nogle ting, der ikke fungerer falder sammen, sådan at bedre ting kan blive dannet mere solidt. Det handler ofte om konflikt, chok eller forstyrrelse.
Kortet indikerer at du muligvis vil opleve en sådan forstyrrelse, der kan forandre dig eller noget i omgivelserne. Det er derfor vigtigt at huske på, at du kan lære af alle dine oplevelser og dermed opnå større selvindsigt og forståelse i livet. Det kan også indikere at du på nuværende tidspunkt mærker ting meget kaotisk. Der er noget der sommetider er nød til at falde sammen uanset om det er en overbevisning eller noget større, for at der kan bygges noget bedre op. Kortet kan derfor (på længere sigt) være en forklædt fordel, der efter en længere periode vil føre dig til nye muligheder.
Dette kort kan være en god ting, selv hvis det ikke altid lyder sådan. En illusion, der brister eller en idé man troede støtter en, som så viser sig i et andet lys er ikke en dårlig ting, men ofte noget, der er nødvendigt for at komme videre i livet.
Dette kort er forbundet til elementet ild og planeten Mars i en bred forstand.
Nøgleordene, der er forbundet til dette kort er:

  • Negativ forandring
  • Dramatisk hændelse
  • Krise
  • Fare
  • Lidelse
  • Kollaps

Prøv at trække et nyt kort herunder!
Der kan ofte gå lang tid før et nyt kort kan trækkes…

Past – Present – Future (Demo)