Spektrolit

Spektrolit

spektrolit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine spektrolitter)
Spektrolit er en anden form for labradorit, der kun kan findes i Finland og er mørkere og har et andet skær end labradorit.
Spektrolit er en krystal, der skal benyttes med forsigtighed og med det menes der, den der bærer den bør ikke glemme at den er i ens energifelt. Det anbefales ikke at sove med spektrolit. Den er ofte af mange krystal-eksperter anset for at være en smule for kraftfuld og det er uden tvivl en krystal, du kan mærke når du har den i dit energifelt. Den kan give dig utrolig meget energi, den kan gøre dig upåvirket. Den giver dig tillid til din personlige livsopgave, samt fremmer magiske synkroniseringer hvor alt på magisk vis begynder at gå den rigtige vej. Den fremkalder din indre magi og der er ikke rigtig noget den ikke kan gøre metafysisk, og derfor bør du ikke undervurdere den. Labradorit er utrolig beskyttende, men spektrolit er kun intresseret i at få dig fra A til B hurtigt. Det anbefales ikke at presse spektrolit for meget til at udvikle eventuelle synske evner eller clairvoyante evner for hurtigt da et menneske ville risikere vandvid – den kan være meget voldsom! Spektrolit har mange af de samme egenskaber som labradorit, men er dog endnu mere intens og har en mere voldsom effekt.

Spektrolit er en af mine absolut yndlingskrystaller. Den fylder dig med utrolig meget energi og beskytter din aura samt lapper huller i din aura og givet et kraftfuldt energiskjold mod ubehagelige mennesker samt mange former for negativitet. Dens energi er dog virkelig intens…

For virkelig at forstå hvorfor spektrolit er så kraftful må vi først kende labradorit.

Labradorit har et virkelig flot skinnende lys i magiske blå grønne farver og dens skinnede lys kastes på en meget behagelig rolig måde og den inspirere dig til at nyde livet og være eventyrlysten og kan give dig adgang til en lang række synske evner. Labradorite er meget sjov og hyggelig og rar samt passer godt på dig. Spektrolit er altså ikke det samme da den har en meget mere intens energi og kaster lyset mere som en chock effekt og med en helt anden kraft. Jeg har oplevet intuitive mennesker, der elsker labradorit og efter 5 minutter med en spektrolit i hånden føler de at de har drukket en flaske vodka så intens kan den være.
Begge sten støtter dig i synkroniseringer og fremkaldelse af din indre magi, men de fleste bør klogt i at holde sig til labradorit eller kun benytte spektrolit med forsigtighed. 

Labradorit er magiens sten, der ofte er sjov og spændende og giver en eventyrlyst og tro på sin egen rejse gennem livet. Labradorit fremmer hurtigt synkroniseringer og ofte det der kan kaldes “bevidst synkronisering” hvor ting, oplevelser du har brug for sker på magisk vis. Spektrolit er alt dette blot meget mere intens og voldsom og virker næsten alt for hurtigt. Der er ikke nogen blød overgang, der er ikke nogen advarsel, så snart den kommer ind i dit energifelt vil dens vibration sætte sine spor, den kan gøre dig utrolig upåvirket og den fjerner hurtigt alt hvad, der kan blokere dig og hvad der kan holde dig tilbage og spektrolit er meget som en magisk pille, der giver dig selvtillid, selvværd og en følelse af at være total i kontrol og sikkerhed på samme tid, dens energi er dog meget ekstrem og det kan være meget hårdt at bære den ved sig i lang tid.

Labradorit og spektrolit er meget kraftfulde krystaller og vil hjælpe utrolig meget hvis man bære dem inde i sit energifelt (gerne højt oppe på kroppen) men Spektrolit er kort sagt en forstærket version af labradorit, der indeholder flere farve varianter og kaster farverne endnu mere voldsomt. Den har en utrolig hurtig og stærk effekt som mange vil kunne mærke på den fysiske krop.

Chakra: Primært: Hals chakraet, tredje øje og krone chakraet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler