Sort Turmalin

Sort Turmalin

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine sorte turmaliner)
Sort turmalin er en rigtig god grounding krystal. Den er også en af de mest populære beskyttelseskrystaller. Den beskytter dig mod dårlige vibrationer og utryghed især mod EMF.

Der er eksempler på mennesker, der ikke harmonere så godt med dens vibration, og den er ofte af mange kendt som den mest frygtede sten. Den kaster simpelthen negativitet tilbage med dens reflekterende skær. Der er andre sorte krystaller, der også er utrolig beskyttende, men mange andre synes at have en større påvirkning på dit humør og dit energifelt og synes at “invadere” ens energifelt mere. Sort turmalin er rigtig god da dens energi nemt kan ignoreres og stadig yde kolossal beskyttelse. Dens styrke er ofte at den ofte kan ignoreres og den er dermed virkelig god til at have i kombination med andre krystaller og sten for at bevare jordforbindelsen, uden at kombinationen ødelægger eller forstyrre vibrationerne fra andre krystaller. 

Når man holder sort turmalin i hånden mærker mange det næsten som et energiskjold og føler sig hurtigere trygge og tilpas i kroppen. Den er rigtig god at have omkring sig meget. Når først du har mødt dens beskyttende vibration kan man næsten ikke forstille sig et liv uden. Den er særlig god til at beskytte mod negative stråler og frekvenser. Sort turmalin er god mod elektromagnetiske stråler fra elektrisk udstyr, der kunne have skadende effekt på din fysiske krop.
Da den beskytter dig mod “EMF “- stråler er den særlig nyttig, hvis du er bekymret for dårlig energi, ånder og spøgelser eller føler dig overvåget af noget usynligt. Sort turmalin vil beskytte dig mod alt dette. Den skaber et skjold mellem dig og åndeverdenen, og derfor er den nyttig at have på sig både når man eksempelvis arbejder med høj frekvens krystaller, men også dybe og lavere frekvens krystaller. Den er virkelig god at sove med.
Chakra: Rod chakra

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler