Sort Obsidian

Sort Obsidian

sort-obsidian-sten-betydning-grounding-krystaller

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine Sorte obsidianere)

Hvad hvis du kunne bekæmpe mørket med et skinnende mørke?
Sort obsidian er kendt som “den afskærende sten”. Det er en meget særlig groundig sten.

Mange sorte sten og krystaller er meget beskyttende og kraftfulde og sort obsidian er uden tvivl en af de mest kraftfulde.
Med en sort obsidian i hånden kan du roligt tænke på hvad end der måtte genere dig og mærke hvordan dens kraftfulde energi skærer det væk.

Den er dannet af lava, der er kølet ned hurtigt. Den er virkelig god til at give dig beskyttelse i farlige situationer (skal dog benyttes med omtanke). Dine eventuelle negative tanker bekymringer mm. der kåger inde i dig, vil hurtigt blive kølet ned af denne kraftfulde mørke sten.
Den suger negativitet og frembringer skyggesiden i en selv. Det er ikke en ond sten, den bringer blot det negative frem sådan at du kan arbejde med det og give slip på det. Det anbefales ikke at gå med sort obsidian fast, da dens vibration ikke skaber noget muntert. Den bringer ofte ting op til overfladen du har med i “rygsækken”, og den kan virke meget voldsom når du først tuner dig ind til den.
Sort obsidian skal renses ofte på grund af de energier, den samler. Skyl den gerne i vand (ikke alle krystaller tåler vand).

Dens udseende er kulsort og på samme tid skinnede. Forstil dig et sort hul, der suger alt negativitet ind. Obsidian er dog det eneste sorte hul hvor lys kan skinne. Mange oplever at deres humør bliver dårlig af den. Det er kort sagt en sten, der skal bruges med omtanke.

Hvis du er klar til at håndtere noget fra fortiden eller at møde en af dine skyggesider, vil den hjælpe dig med at se dem klart og give slip på dem. Den er virkelig god til at give slip og afskære dig fra negativitet.

Sort obsidian virker som et kulsort, magisk, skinnende sværd, der kan skære alt over, du er træt af at slæbe rundt på. Har du knust hjerte eller vil du afslutte bånd eller måske blot en side af dig selv, du er træt af, vil sort obsidian gøre dette for dig. At bruge sort obsidian er lidt som at være ved en psykolog – der bringes forskellige ting op. Derfor: husk ikke gå med den fast eller have den ved dig fast, da du ikke burde være ved en psykolog hele tiden, når du eksempelvis vil nyde livet og være glad.

Den kan forbinde dig til “earth star” chakraet (kan groundig dig virkelig meget og forbinde dig til det dybe, magiske i jorden, der tryller alt negativitet væk med en lidt “mørkere magi”).

Sort obsidian er utrolig kraftfuld. Den skærer alt væk, du ikke ønsker endda dårlige energier, eller ånder der måske sidder i dit energifelt. Den er særlig god til at fjerne energier, der måske har sat sig på dig. Hvis du eksempelvis skærmer dig med en beskyttende sten mod udefrakommende negativitet kan der stadig sidde noget negativitet inde i dit energifelt og her er sort obsidian virkelig god. Den fjerner alt dårlig energi af alle forskellige former, der allerede har sat sig på dig og sikrer at du ikke ender i de samme dårlige oplevelser. Vær dog klar til at arbejde med dig selv, for den kan bringe mange forskellige ting op. Det er en sten der er virkelig god hvis du føler dig angrebet eller mobbet.
Den bekæmper mørket med et skinnende mørke. Det anbefales på ingen måde at sove med den, da den bliver ved med at arbejde på dine skyggesider i din søvn, og dette kan bringe mange uhyggelige drømme og billeder ind i din nattesøvn.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler