Solsten krystal

Krystal: Solsten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Der er mange krystaller, der kan give selvtillid og optimisme, men med solstenen mærker du en tydelig forskel da den bringer dig livskraft, energi og glæde, der vil stråle ud fra det dybeste punkt fra din energi-kerne. Solstenens ultimative kraft kaster lys over alt og tvinger alt mørke væk!

Jeg elsker denne sten!

Jeg har tidligere levet med angst, panik-anfald, samt gennemgået psykisk terror og mental undertrykkelse over en lang periode samt været udsat for en lang række ting, der for mig har gjort at jeg skulle kæmpe ekstra meget for min selvtillid og mod til at dele mig selv. Jeg benyttede naturligvis en lang række krystaller, bla andet citrin mm. som jeg klamrede mig til og selvom citrin og andre er utrolig gode var de ikke nok og jeg følte aldrig rigtig den nødvendige effekt. Jeg følte ofte beskyttelse og selvværd…men der manglede en dyb oprigtig glæde sand lykke. Indtil jeg mærkede solstenen! Solstenen var uden tvivl den manglende brik for mig. Og hvor jeg genfandt oprigtig selvværd, mod og livskraft samt overskud. 

(Jeg bør sige at jeg kombinerede den med moldavit, hvilket sætte den lidt på “overdrive” og gjorde det lidt nemmere at mærke den, men selv når jeg blot benytter solstenen alene mærker jeg nemt dens effekt). Placer den blot i lommen og glem alt om den og du vil snart opdage og mærke en tydelig ændring. 

Jeg tror alle mennesker har perioder i livet hvor alt lys slukker og hvor alting synes håbløst og mørkt, og hvor de måske føler at deres livskraft er forsvundet og de føler måske ikke at kunne gøre indtryk på nogen eller føler at det er svært at dele sig selv.

Solstenen er for mig stenen, der giver ultimativ kraft og selvstændighed glæde samt overskud til at dele dig selv med andre og derudover tilbyder den en følelse af oprigtig glæde. Der er så meget mere til solstenen end mennesker måske har mærket.

Den gør det trykt for dig at dele dig selv og den giver dig nok selvtillid og energi til at dele dig selv. Solstenen siges at indeholde selve solens energi og når der siges solens energi menes der dermed den mest kraftfulde energikilde i vores solsystem. Ja dette er en sten, der vil gøre noget godt for dig.

Når vi tænker på solen er der tale om en så vigtig energikilde, der har nok energi i sig selv til at den nemt kan kaste det ud og oplyse alt andet og får alt til at vokse. Solen er hvad alle planeter kredser omkirng og solstenen vil kort sagt bringe dig meget mere i fokus og gøre at du bliver set samt anerkendt og du vil IKKE mangle energi!

Da den indeholder solens energi er den dermed en meget kraftfuld og virkningsfuld energikilde og krystal. Den er ofte benyttet af deprimeret mennesker med stor succes og den kan få selv den mest deprimeret person til at stråle af livskraft og andre vil ofte bemærke dette. Den “BLASTER” dig med utømmelig oprigtig selvværd og energi og er især god for mennesker, der har følt sig trykket, da dens vibration beskytter dit “POWER” chakra eller solar plexus område hvor din iboende evne til at skabe og dele dig selv har hjemme! 

Med solstenen vil du kunne stråle og dele dig selv med utømmelig livskraft og overskud og oprigtig selvvtillid.

Sørg for at lægge den i solen af og til sådan at den bliver renset energimæssigt og virker bedst muligt. (Lad den ikke ligge mere end 30 min). En populær øvelse kan være at forestille dig at du stråler alt negativitet væk med et kraftfuldt lys, der stråler ud fra dit solar plexus punkt. Solstenen kan hjælpe på din udstråling og kaster lys over alt mørke. Den vil derudover også afslører mørket og vise dig hvor skyggerne ligger og med det menes der gennemskue andre mennesker med dårlige intentioner eller oplevelser du skal være opmærksom på. Det er en fuldstændig fantastisk sten. Ligesom solens energi hjælper alting med at vokse, kan solstenen også hjælpe dine kreative projekter. Den er kaldt solstenen fordi den kan lave en særlig lyseffekt, der ligner solen når man vender den i hånden. Solstenen blev ligesom Iolit benyttet som vikingernes kompas. 

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler