Snefnug obsidian

Snefnug obsidian

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Snefnug obsidian er endnu en type obsidian, men med lidt andre egenskaber. I modsætning til sort obsidian påvirker snefnug obsidian ikke dit humør i samme omfang og “overtager” dig ikke i samme omfang så at sige og føles ikke så dramatisk og dunkel sådan som sort obsidian ofte kan være.
Der er noget næsten sødt over snefnug obsidian og dens vibration er ofte mere at foretrække i længden frem for sort obsidian, der ofte er en smule “nådesløs”. Den hjælper med at fjerne og afskære negativitet på en utrolig kraftfuld måde, men i modsætning til sort obsidian, der ofte kan gøre få folk til at omfavne mørket og skære alt væk  gør snefnug obsidian det mere forsigtigt – ja lidt som sne, der drysser af dig uden at du bliver så påvirket.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler