Slangesten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Først og fremmest er slangestenen en sten, der hæver energier. Det er en af stenens primære funktioner.
Dette er ikke dårligt i sig selv – det er jo egentligt meget positivt – problemet er blot, at den ved at hæve energier også hæver energislangen Kundalini meget nemt, hvis den benyttes med det formål.

Kundalini arbejde er MEGET alvorligt og kan for mange mennesker også være meget farligt og ubehageligt!

Krop og sind påvirker hinanden!
Der er mange “søndagsshamaner” der på yogakurser fjoller rundt med kundalini-øvelser og dette er ikke rigtig kundalini arbejde, der foregår (men dette kan dog stadig være MEGET skadeligt og yderst alvorligt). At begynde at arbejde i det område er meget meget farlig og alvorligt!

Dette betyder ikke, at der er noget galt med slangestenen i sig selv.
Problemet er, at folk ofte bruger den til kundalini arbejde, og at folk benytter den til energiarbejde, uden at være opmærksomme og påpasselige med kundalini-energien.

Ønsker du at vide mere om faren ved kundalini?
Følg dette link: Kundalini er farligt

Slangestenen er en utrolig kraftfuld og spændende sten, der kan lære dig at sno dig ud af mange forskellige udfordringer. Når slangen rejser sig er det alvor og dens energi er intens og rammer hurtig. Slangestenen benyttes typisk af en lang række healere til at hæve forskellige typer energier og kaste gamle overbevisninger væk ved at skife “overbevisnings-ham”.

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

Se oversigt over krystaller