Skab tiltrækning med mere dynamisk kontakt – Dating psykologi for kvinder og mænd


Skab tiltrækning med mere dynamisk kontakt – Dating psykologi for kvinder og mænd

Skab en mere spændende og dynamisk kontakt når du er forelsket eller tiltrukket og vil skabe kontakt.

Lad os tale lidt om bevægelser i kontakten…

Bevægelser kan skabe dynamik du kan vise interesse og fjerne interesse for at skabe nysgerrighed og tiltrækning.
Mange begår fejlen at mangle “bevægelse”  og dette kan nemt lægge stort pres på kommunikationen. Mens du taler kan det skabe en rigtig god effekt hvis du viser du er på vej videre med dit kropssprog, dette hjælper til at du ikke virker som om du har tænkt dig at blive hængende hele dagen og det frisætter pres på kommunikationen mellem dig og hende eller ham du vil møde… Du virker heller ikke for desperat… Dette er rigtig godt til hvis du tager kontakt og ikke vil vise alt for meget interesse…
En god ide er imens du taler at begynde at gå lidt væk for at se om hun eller han følger dig for at afdække interesseniveauet mm.
Du kan også vælge at træde et skridt tilbage lidt efter du har vist stor interesse, dette kan skabe en god og meget overraskende effekt hvor personen du taler med vil savne din opmærksomhed og dermed kan bevægelser være ganske overraskende og noget, der skaber dynamik og tiltrækning, når du fjerner fokus. 

Ved at benytte bevægelser kan du endda også eskalere hurtigere…
Når du tager kontakt hende eller ham, kan det endda også være en fordel at blive ved med at være i bevægelse imens du starter din kontakt.
Dette vil gøre det nemmere at få et respons, da du ikke virker for anmassende og du virker heller ikke for desperat… Dette kan endda vise enormt stor værdi, da du blot går langsomt forbi og tager kontakt imens du er i bevægelse. Mens du tager kontakt kan du stå med siden til og hele tiden være lidt på vej videre for at fjerne socialt pres mm. Dette er meget bedre, end dem, der er alt for desperate ved blot at gå hen og stå stille, hvor tingene sommetider falder til jorden – fordi der vises for meget interesse for hurtigt.

-Simon

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler