Skab kontakt og ta’ handling når du er tiltrukket og forelsket – datingtips til kvinder og mænd

Lad os tale lidt om at tage handling blandt kvinder eller mænd du er tiltrukket af.
Da jeg selv startede ud og ville forbedre min kommunikation og blive bedre til at møde kvinder, begik jeg fejlen som jeg ser mange gør.

Information er ikke nok! Du bør virkelig træne din kommunikation og din kontakt – lad vær med kun at læse bøger om tiltrækning og kommunikation. Information er som en halv nøgle, den anden halvdel er kompetence. Jeg husker hvordan jeg selv sad og læste og læste på livet løs i ting og sager jeg kunne finde omkring forførelse… og jeg blev enormt klog, men der skete ikke særlig meget udvikling i lang tid, fordi jeg aldrig tog’ handling…
Jeg tænkte at jeg lige manglede at få styr på kropssproget og da jeg havde læst om kropssproget manglede jeg at vide hvordan jeg overkom nervøsitet mm. Der var hele tiden noget jeg fortalte mig selv at jeg manglede og dette var blot en rigtig dårlig undskyldning for ikke at tage kontakt og følge mit hjerte…
Til sidst gik det op for mig, at jeg ikke kom nogle vegne da jeg konstant blot søgte ny viden … Viden er vigtigt, viden og information er kraftfuldt, men det er IKKE nok! Du må tage kontakt du må træne dig selv og du må vise overfor dig selv at du kan tage handling.
Ellers er alt du læser nyttesløs…

Jeg ser så mange fyre ville forbedre sig i dette livsområde…men de tør ikke at tage kontakt fordi de vil være 100% sikker og vide alt… Dette er ganske begrænsende at tro at du skal vide alt …

Tænker du at målet vil komme af sig selv? Forandringer kommer altid af sig selv, men målet kommer ikke af sig selv. Din drøm kommer ikke af sig selv, men dette betyder ikke at det er svært eller at det behøver at tage lang tid. Intet i min verden er en gave…

– Simon

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler