Skab kontakt og ta’ handling når du er tiltrukket og forelsket – datingtips til kvinder og mænd

Lad os tale lidt om at tage handling blandt kvinder eller mænd du er tiltrukket af.
Da jeg selv startede ud og ville forbedre min kommunikation og blive bedre til at møde kvinder, begik jeg fejlen som jeg ser mange gør.
Information er ikke nok! Du bør virkelig træne din kommunikation og din kontakt – lad vær med kun at læse bøger om tiltrækning og kommunikation. Information er som en halv nøgle, den anden halvdel er kompetence. Jeg husker hvordan jeg selv sad og læste og læste på livet løs i ting og sager jeg kunne finde omkring forførelse… og jeg blev enormt klog, men der skete ikke særlig meget udvikling i lang tid, fordi jeg aldrig tog’ handling…
Jeg tænkte at jeg lige manglede at få styr på kropssproget og da jeg havde læst om kropssproget manglede jeg at vide hvordan jeg overkom nervøsitet mm. Der var hele tiden noget jeg fortalte mig selv at jeg manglede og dette var blot en rigtig dårlig undskyldning for ikke at tage kontakt og følge mit hjerte…
Til sidst gik det op for mig, at jeg ikke kom nogle vegne da jeg konstant blot søgte ny viden … Viden er vigtigt, viden og information er kraftfuldt, men det er IKKE nok! Du må tage kontakt du må træne dig selv og du må vise overfor dig selv at du kan tage handling.
Ellers er alt du læser nyttesløs…
Jeg ser så mange fyre ville forbedre sig i dette livsområde…men de tør ikke at tage kontakt fordi de vil være 100% sikker og vide alt… Dette er ganske begrænsende at tro at du skal vide alt …

Tænker du at målet vil komme af sig selv? Forandringer kommer altid af sig selv, men målet kommer ikke af sig selv. Din drøm kommer ikke af sig selv, men dette betyder ikke at det er svært eller at det behøver at tage lang tid. Intet i min verden er en gave – folk tænker ofte er jeg blot har et særligt talent eller jeg er heldig, men de glemmer at jeg har arbejdet seriøst og målrettet med mig selv – gør du det samme?

– Simon

 

Gå tilbage til oversigt over artikler

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?


Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Guidet-hypnose-lydfiler-til-mere-selvværd-succes-mp3-filer

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.