Skab forbindelse med fractionation

Lad os tale lidt om Fractionation.

Fractionation er et kendt begreb indenfor hypnose.
Fractionation er kort sagt blot at bringe en person dybt ind i en tilstand hvorefter personen bringes ud af tilstanden igen for senere derefter at kunne bringe personen tilbage ind i tilstanden igen. Grunden til at man gør dette er fordi personen vil fordybe sig endnu mere i tilstanden da personen allerede har været lidt inde i tilstanden. Fractionation er yderst virkningsfuldt.

Du har sikkert prøvet at være i svømmehallen hvor vandet er koldt og første gang du hopper i er det mere usikkert, men anden gang hvor du allerede har været i vandet føler du dig endnu mere fri og tryg ved temperaturen.

Fractionation bruges indenfor hypnose til blandt andet at få klienten til at fordybe sig yderligere i tilstanden, da de fleste ikke kaster sig dybt ind i en tilstand med det samme. Du har sikkert også prøvet at overveje at købe noget tøj, men eksempelvis venter til du har set det flere gange hvor du derefter beslutter dig, fordi du “fordyber” dig endnu mere næste gange du ser det.

Så hvordan kunne du bruge dette i en kommunikation?

Når du møder nye mennesker kan du adoptere denne forståelse og benytte den i din kommunikation. Når du kommunikerer påvirker du mennesker omkring dig og ”installerer” forskellige tilstande i andre afhængig af din kommunikation – ja vi kan ikke – ikke kommunikere.

😉 Jeg har ikke tænkt mig at foreslå at du kan bruge dette til din fordel… eller kan du? – Mange mennesker i nattelivet er utrolig anmassende ved at være for påtrængende når de forsøger at møde nye mennesker – men ved at gå hen og præsentere dig og derefter gå for senere at komme igen vil du opleve hvordan folk vil fordybe sig endnu mere i tilstanden og dermed også dig. Food for thought.

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler