Serafinit englesten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Serafinit er ofte kaldt englesten og er forbundet til engle da man kan se englefjer inde i stenen. Den er dermed også opkaldt serafinit efter den højest engle order i englenes hierarki “seraphim” og med god grund. Denne krystal er af mange set som en direkte forbindelse til de højeste vibrationer. Serafinit er kun fundet et sted i verden, Rusland.

Den lærer dig at passe på dig selv at være god ved dig selv og give dig selv hvad du har brug for og den hjælper dig dermed også med at være god ved andre. Den forbinder dig direkte til din grundlæggende forståelse for hvad du virkelig er og hjælper dig dermed til at indse din større helhed.  Den støtter dig i at lytte til dit højere selv, engle og spirituelle vejledere mm. Dens vibration kan nemt mærkes omkring hjertet og den kan både fylde en med meget energi samt berolige en når det er nødvendigt. Det er en utrolig god sten og hjælper med at fjerne mange forskellige blokeringer, der kunne bremse dig i at leve fra hjertet og indse din helhed. Det er ikke nødvendigt at programmere den med en intention,  den vil nemlig guide dig gennem og virker “automatisk” gennem din intention når du har den ved dig og dermed “programmerer” den dig.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler