Selenit

Selenit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine selenitter)
Selenit er virkelig god til at rense energier samt andre krystaller. Den er uden tvivl en af de mest kraftfulde krystaller til at fjerne dårlig energier. Selenit er en krystal mange benytter til at rense deres aura og/eller åndelige krop. Dette kan gøres ved at børste med krystaller 5-10 cm langs hele kroppen og på den måde fjerne dårlig energi samt at beskytte dig i skarpt lys. Det er en god ide at børste kroppen på samme måde med sort kyanit inden du benytter selenit. Føler du at du er i en mørk sky af negativitet vil Selenit uden tvivl hjælpe dig.
Selenit renser og skaber ro, lys og klarhed i bæreren og i omgivelserne. Selenit behøver ikke at blive renset, men du kan vælge at gøre det hvis du har lyst, den tåler ikke vand så benyt eksempelvis sollys. En legende siger, at da gud skabte liv pustede han på det guddommelige lys, der så faldt ned på jorden og skabte selenit krystallen.
Selenit har en meget høj vibration og er en af de bedste hvis man ønsker kontakt med højere steder og er god til at åbne op for chakraer, der er højere end krone chakraet. Den gør en klar i sindet og kan fjerne forvirring, modsigende tanker og indre konflikter. Selenit benyttes ofte af “lys” magikere samt “grå” magikere til rensning af dårlig energi. Når det kommer til rensning af huse for dårlig energier er selenit også hyppigt brugt!

Chakra: Krone chakraet og det ottende (sjælstjerne chakraet)

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler