Rutilkvarts

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses både rutilkvarts og rutil-røgkvarts)

Rutilkvarts er en bjergkrystal, men med særlige baner inden i eller med særlige tilføjelser indeni, der sommetider ligner strå af guld (det er dog ikke guld). De har lidt andre egenskaber end en traditionel bjergkrystal, og forstærker også ens tankevibrationer såsom “normale” kvarts kan gøre. De har dog en meget unik vibration. Det særlige ved rutilkvarts er at de synes at være særlige gode til at dirigere ens energi og fokus yderligere og især mod manifestering og dermed rigtig gode til at benytte sammen med andre krystaller, da de som andre kvarts også har evnen til at forstærke andre krystaller. Det er en virkelig god krystal at benytte når du eksempelvis lytter til positive affirmations og sætter mål. Krystaller arbejder altid og med tiden kan de også ændre sig – man kan eksempelvis opleve at disse “strå” der af nogle bliver kaldt englehår kan begynde at vokse ud af krystallen det kan ofte betyde at der har været en kraftfuld energiudveksling.

En røgkvarts kan også være rutilkvarts. Det er dermed en røgkvarts, men med særlige tilføjelser inden i,  En rutil-røgkvarts er grundlæggende en “forstærket” udgave af røgkvarts og vil styrke dens grundlæggende vibration yderligere. Jeg kan især godt lide at benytte den sammen med en “normal” røgkvarts.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler