Rubin

Rubin

rubin-betydning

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine Rubiner)
Rubin er en af de få krystaller der er nævnt i biblen op til flere gange og den er typisk kendt som de mest dyrebare sten i verden. Kendt som stenenes konge og med god grund.Den har evnen til at fremkalde dine stærke sider og gøre dig bemærket blandt andre og gøre dig respekteret af andre. Den er dybt forbundet til solens energi og det er sagt at den indeholder ustoppelig ild. En velkendt legende omkring rubin, er at rubin blev dannet som resultat af en kamp mellem en gud og en dæmon. Da guden overvandt dæmon faldt blodet fra dette væsen og blodet siges at være rubin.   Når du bærer rubin i dit energifelt vil alt med tiden begynde at ændre sig (ofte meget hurtigt).  Det er en krystal, der er virkelig god at bære på dig meget og i lang tid af gangen. Den er meget groundende og giver dig en følelse af at være din egen konge eller dronning og du vil bemærke hvordan andre begynder at respondere helt anderledes til dig. Den bringer dig ustoppelig selvværd og støtter dig i dine oprigtige drømme. Den er utrolig god til at bringe glæden tilbage i livet. I modsætning til mange andre grounding sten er rubin meget spændende. Dens ild energi hjælper dig med at realisere mange af dine mål og drømme. Den har en meget varm energi, der nemt kan mærkes fra hjertet og dybere nede på kroppen. En kendt legendarisk egenskab er at den bliver sort hvis der er noget du skal være opmærksom på. Den har en utrolig dejlig energi og når man holder den i hånden forstår man klart hvorfor den altid har været elsket og efterspurgt gennem historien. Der er en kendt historisk beretning om at en kinesisk kejser byttede en hel by for et stykke rubin. Rubin støtter dig i at gøre hvad du virkelig ønsker. Den er meget beskyttende og bringer stort mod og forbinder dig til en dyb glæde i livet. Det er en utrolig sensuel krystal og meget effektiv i kærlighedslivet!

Chakra: Rod

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler