Røgkvarts bjergkrystal

Krystal: Røgkvarts

Røgkvarts-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine røgkvarts)

Røgkvarts er kendt af mange som “kraftens krystal”. Røgkvarts kan nemlig frembringe en selvsikkerhed og et selvværd fra en særlig dybde og især ved at rense dit energifelt fra uønskede energier.

Det er værd at nævne at det ikke er en krystal, der er anbefalet til at fjerne åndelig aktivitet, selvom den renser energier og virker groundende.
Den virker lidt anderledes fra andre mørke krystaller, da den ikke reflekterer negativitet væk som et skjold (som eksempelvis sort turmalin eller sort kyanit og mange flere), men nærmere virker den på at omfavne dine iboende styrker samt ved at “transformere energier.

Den kan for eksempel bringe dig selvværd og selvsikkerhed selv når du står i noget du ikke kan lide og den kan have en utrolig rensende effekt på hele dit væsen. Røgkvarts bringer dig din personlige magt tilbage og bringer dig styrke hvis du eventuelt føler dig magtesløs.

Hvis du troede, at krystaller kun var sukkersøde, kan du godt tro om igen. Røgkvarts er ofte misforstået og bliver ofte behandlet uhensigtsmæssigt. Ja! Den er utrolig god til at optage energier og transformere uønskede energier og den kan virkelig rense ud i dit energifelt.

Den bliver af mange brugt som en grounding krystal, og selvom den både er en god og kraftfuld grounding krystal, er den ofte undervurderet.
Den grounder dig nemlig meget dybt.  Røgkvarts kan åbne op for okkulte oplevelser, heriblandt dybe vibrationer blot for at give et eksempel og man kan dermed begynde at opfange dybere energier… selvom den beskytter en mod alt dette, er det ikke det, alle foretrækker. Så hvis du vil grounde dig anbefaler jeg hæmatit eller sort turmalin, der altid holder dig nede på jorden. Jeg kender flere, der ikke kan lide at være alene med en røgkvarts fordi den kan fremme “åndelig aktivitet”. Stol på din egen intuition! Det er ikke en krystal, man skal pjatte rundt med, heller ikke selv hvis du ikke mærker den. Ikke alle foretrækker mørke krystaller.

Røgkvarts tilbyder naturligvis en stor grad af “beskyttelse” og den er virkelig god til at fremkalde dig din iboende kræfter. Den kan virkelig frembringe en dyb selvsikkerhed.
Den frembringer og tilbyder dig grundlæggende en følelse af “magt” (ikke over andre mennesker) men i form af selvkontrol da røgkvarts optager og renser alt mørke såsom tvivl, skyld, usikkerhed mm. fra dit energifelt sådan at du kan omfavne dit fulde potentiale. Det er anbefalet at man renser den meget ofte for at få mest ud af den.

Dens beskyttelse virker nærmere ud fra at omfavne omstændighederne frem for at kaste noget væk sådan som andre beskyttende mørke krystaller kan gøre.

Den er utrolig god til at “transformere” energier
Røgkvarts er uden tvivl den krystal, der kan bringe dig mest personlig kraft, indflydelse, magt og har en lang række metafysiske egenskaber. Den er virkelig magtfuld og er rigtig god at bruge, men hvis du grounder dig for at finde dig selv i verden udenom alt det alternative og metafysiske, så er røgkvarts ikke dit første valg. Det er ikke en krystal, der bringer dig i godt humør, men den kan uden tvivl fremkalde din indre kraft. Som med mange andre mørke krystaller har den kraftfulde egenskaber og vil frembringe din egen kraft og være utrolig beskyttende, men er ikke noget for alle. At have Røgkvarts i dit energifelt kan for mange føles som at være omgivet af kraftfuld, mørk, beskyttende røg af magt og indflydelse samt personlig styrke og ro.

Røgkvarts er virkelig god til at grounde dig, men på samme tid bevare mystikken fra den spirituelle verden og være forbundet til magien i naturen.

En røgkvarts er noget ganske særligt. Det er en særlig bjergkrystal, der først har været en gul citrin bjergkrystal, der har optaget utrolig mange energier og vibrationer gennem millioner af år og nu er blevet til en endnu mørkere bjergkrystal og dermed er blevet en røgkvarts bjergkrystal.
Det er altså ikke længere en gul citrin bjergkrystal og bør ikke benyttes som en citrin, da den ikke længere har samme egenskaber.

Mange føler at det er “kedeligt at grounde sig til jorden” og derfor kan røgkvarts gøre dette mere “spændende” hvor du ganske enkelt bliver groundet, men finder det magiske og mystiske i verden. Det er ikke bare en grounding krystal, den kan frembringe ånder, der er fanget på jorden og derfor anbefales den ikke hvis man ønsker at føle sig helt afskærmet fra den spirituelle verden.
Hvis du ikke ønsker at se, høre eller associere dig med noget fra den spirituelle verden – altså, hvis du ønsker at afskære dig fra det åndelige, er røgkvarts ikke anbefalet, men i det tilfælde er sort turmalin eller en hæmatit anbefalet.

Røgkvarts er mere anbefalet til dem, der ønsker at bevare jordforbindelsen imens der arbejdes med åndelige fænomener og spirituel udvikling

Mange der oplever uønsket åndelig aktivitet får naturligvis at vide at grounding er vigtigt så de anskaffer sig typisk en almindelig røgkvarts grounding krystal. Problemet er blot af røgkvarts synes at forstærke netop disse aspekter, og særlig mørke aspekter. Bemærk også at kvarts krystaller har evnen til at forstærke alle typer energier yderligere.

Røgkvarts kan forbinde dig med det åndelige på jorden og det, der er dybere nede end dit rodchakra – altså naturånder, ånder/spøgelser og fortidsenergier, der er fanget på jorden mv.

Chakra: rod chakra, solar plexus og Jord stjerne Chakraet

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler