Rød jaspis

Rød jaspis/Red Jasper (grounding)

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine Red Jaspers)
Rød jaspis er en rigtig god grounding sten. Den trækker dig ikke alt for hurtigt ned på jorden, men når du er nede på jorden er den virkelig balancerende og stabiliserende. Hvis du har mange flyvske tanker eller ubehag kan den virke meget beroligende og balancerende. Den er særlig god til at berolige ens følelser. Den fastholder en groundet på jorden, hvor mange andre grounding sten trækker en hårdt ned på jorden hvis man har været højt oppe, er Rød Jaspis mere rolig og bringer en i harmoni med jorden og gør det behageligt at blive groundet. Den kan gøre dig modig og give dig styrke og beskyttelse mod dårlige fornemmelser og vibrationer.

Chakra: Rod chakra

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler