Pyrit

Pyrit

pyrit-betydning

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine pyritter)
Pyrit er også kendt som “Fools Gold” fordi den ligner guld og blev tit forvekslet med guld i ældre tid. Det er en meget særlig krystal og det overrasker ofte mange når det går op for dem at den naturligt er vokset i firkanter fra naturens side, enten som store kvadratiske firkanter eller bittesmå kvadratiske kasser.
Pyrit er ofte forbundet til elementet ild da navnet pyrit kommer fra ordet “pyro” flamme. Dens energi er ofte forbundet med drivkraft og handlestyrke samt selvtillid. Den kan gøre dig utrolig aktiv og selvsikker og har en “maskulin” energi. Dens energi er ofte forbundet til mars og solen!
Pyrits energi er lidt dominerende og kan hjælpe en til at tage handling og kan give mod til at turde følge sine drømme og hjælper dig til at være endnu mere proaktiv.
Den støtter dig til at tage handling især i forhold til forretninger eller andre mål. Det er også en meget beskyttende sten, på grund af dens lys-reflektioner, der kaster dårlig energi tilbage. Den er ofte brugt til at opnå succes og rigdomme.
Chakra: Solar plexus, Hals

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler