Pietersit

Pietersit

pietersit-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet kan du se et eksempel på min Pietersit)

Dette er en sten du kun vil bruge når du ønsker forandring og når du vil sætte gang i noget. 

Pietersit er en meget kraftfuld sten og rimelig sjælden! Den er ofte kendt som “tordenstormens” sten. Det er ofte sagt at stenen indeholder samme kolossale kraft som en tordenstorm og det er ikke en underdrivelse.

Den har et særligt lyspil i sig, der ligner bulderende tordenvejr. Der er meget at sige om den kolossale kraft, der ligger gemt i denne sten. Den har evnen til at skabe transformation meget hurtigt, lidt som en tordenstorm, der kommer og transformere alt.

Den er utrolig beskyttende og den kan hurtigt give dig en elektrisk adrenalin følelse, som når det tordner. Denne elektriske følelse er noget de fleste vil mærke fra stenen nemt. Den sender simpelthen så meget krystal-energi gennem kroppen at det kan sammenligner som spændinger når det tordner.  Fornemmelsen den giver mennesker er nemlig lidt den samme fornemmelse af at det tordner udenfor og man kan mærke det hele bliver elektrisk og på den måde virker den også utrolig motiverende og sætter gang i ens krop. Den støtter dig til at opnå dine mål og finde vejen, uanset hvor du er.  Den kan skabe kraftfuld forandring selv når alt håb synes ude, og den kan fører dig sikkert gennem mange af livet udfordringer.

Den bringer ro, både når du er i tordenvejr, men også når du i livet står midt i et tordenvejr af svære situationer. Brug den når du står midt i kaos eller en krise i livet, og du føler dig fanget eller kørt fast. Den er virkelig god at bruge når du føler at du kunne bruge en vild tordenstorm, der kan bringe forandring, eller når du allerede føler, du står midt i en “livsstorm” af svære situationer og måske kunne bruge mere sikkerhed. Den er særlig god til at forbinde høje energier med jorden.

Den bringer kæmpe selvværd og selvtillid og andre vil respektere dig mere når du bærer tordenstormens energi. Den hjælper også en med at gennemskue ens overbevisninger man har fra andre og hjælper en med at sortere i, hvad man vil være overbevist omkring.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler