Orgon Energi – Hvad er Orgon Energi

Orgon Energi – Hvad er Orgon Energi

Lad os tale lidt om Orgon Energi…

Påvirkning på et ikke fysisk niveau har altid fascineret mig og er noget jeg gennem mange år har beskæftiget mig med på mange forskellige niveauer – ja der foregår mange forskellige former for kommunikation på mange forskellige niveauer uden for vores bevidsthed – men hvis den ikke fysiske påvirkning skaber et fysisk outcome eller resultat er der tale om en fysisk effekt – ja selv hvis vi ikke kan se det. Jeg har gennem årene adopteret disse ideer samt koncepter ind i kommunikationen med fokus på indflydelse og forandring…

Wilhelm Reich fandt på og forskede i Orgon energi, som han introducerede i 1930’erne. I 1939 migrerede han til Amerika, hvor han startede sit institut i Orgon energi. Reich er til dato den person,der har forsket mest i Orgon energi. I 1950’erne blev instituttet for Orgon energi lukket ned af den amerikanske regering.
Orgon energi bliver stadig forsket i i dag, og blev ført videre af Reichs elev Charles Kelley efter Reich død i 1957.
Orgon energi er en energi der kan blive sammenlignet og ført i parallel til Franz Mesmers “animal magnetism“, der er forfader til hypnose, samt “Odic Force” der meget kort sagt er teorien/videnskaben om at kunne fornemme noget, man ikke kan se.

Der er mange forskellige niveauer kommunikation foregår på.
Mesmers teori om animal magnetism (det, der idag er kendt som hypnose) beskrives som en slags magnetisk kraft, der rejser gennem alting. Dette kan man nemt argumentere for, kan have været Orgon energi, han har mærket og arbejdet med.

Hypnose er i dag en veldokumenteret videnskab og har mange paralleler til Orgon Energi. Man kan sagtens hypnotisere uden Orgon energi, og de to er ikke de samme, men Mesmer, der er anset for at være den første kendte hypnotisør beskrev sin “kraft” som noget, der minder meget om Orgon energi.

Gå tilbage til oversigt over artikler

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

 

Guidet-hypnose-lydfiler-mod-depression-stress

Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.