Opal

Opal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine opaler)

Opal er uden tvivl den mest mystiske sten af alle! Den er nemlig meget svær at rumme. Opaler findes i mange forskellige farver og har mange forskellige egenskaber. Opal er meget særlig. Den er ofte associeret med regnbuen.
Den kan virke på rigtig mange måder. Den kan både give dig styrke til at udtrykke dig selv, men også gøre dig næsten usynlig blandt folk, du ikke gider snakke med. Den støtter dig til at turde være unik og udtrykke dig  på mange forskellige måder. Mange benytter den til at udtrykke sig på en næsten sensuel, forførende og  farverig måde. Den giver dig mod til at turde bære det tøj du gerne vil og udtrykke dig i alle dine mange farver. Den er kort sagt virkelig god til hvis du vil ses af andre, eller hvis du gerne vil skjule dig for andre. De kan gøre dig næsten energimæssigt usynlig blandt mennesker du ikke vil ses af, men også frembringe dine egenskaber og give dig mod til at udtrykke dig som du vil. Kort sagt de er gode til hvis du vil ses eller hvis du ikke vil ses. Mange er overbevist om at opaler bringer dårligt held, men dette er mere på grund af stenens historie. Den blev nemlig brugt som tyvenes sten, da den hjælper med at blive mindre set og dermed er den ofte forbundet med dårlig held selvom dette ikke er således. Den er utrolig kraftfuld og svær at rumme og den har meget besynderlige energier.

Chakra: alle 7, forbinder alle chakraer med krone chakraet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler