Om

Devotion Emotion

“Krop og sind påvirker hinanden”Simon, Devotion Emotion: “Du kan lære utrolig mange tekniske ting omkring kommunikation, NLP, hypnose og endda Dating Psykologi med mere. Hvad Devotion Emotion er for dig er det måske ikke for andre. Derfor, brug Devotion Emotion som inspiration til din egen rejse gennem livet. Det er ikke teknikkerne, der er det væsentlige. Ideen er ikke at det er mig, der ændrer på dig eller giver dig resultater – det er dig, der udforsker dig selv. Hemmeligheden er at ændre overbevisninger og omdefinere sig selv, genopdage sig selv og opdage nye måder at se sig selv på samt opdage nye færdigheder samt talenter. Det er ikke mig, der fortæller dig hvordan du skal være, for det du er i forvejen er målet, hvis det er det, du ønsker. Det er muligheden for at tænke ud over hvad, du tror er muligt i dit liv for at bringe mere glæde ind i det. Devotion Emotion er ganske enkelt dedikation til selvindsigt og bevidstheden om at uanset hvordan din fornemmelse og indre oplevelse er kan det være støttende for dig. Det er indsigten om at man ikke behøver andet end tilliden til sig selv og være andet end sig selv. Det er her, det starter.”

Så hvad har kærlighedslivet, hypnose og NLP med hinanden at gøre?

Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i forholdet mellem krop og sind på mange forskellige områder af livet. Du kan forstærke dine kommunikationskompetencer samt opnå mere selvindsigt. Kommunikationen mellem mennesker er ganske fascinerende. Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i kommunikationen mellem mennesker, såvel som i kommunikationen mellem kroppen og sindet. Du har mulighed for at lære af en utrolig dygtig underviser, der passioneret har beskæftiget sig professionelt med alle disse emner i mange år. Du kan ganske enkelt lære dig selv bedre at kende.

Devotion Emotion er her ikke for at udbredde egne filosofier selvom vi har massere, vi er her blot for at tilbyde dig kompetencer på mange forskellige områder, der vil sikre at du kan udfolde dig i kraftfulde livsområder.

Når alt kommer til alt er Devotion Emotion kompetence udvikling samt selvindsigt – Devotion Emotion har hvad du søger uanset om du søger lidt ekstra kompetencer privat eller professionelt indenfor: kommunikation, indflydelse, nærvær eller om du søger et helt nyt verdensbillede hvor du kan genopdage dig selv og fordybe dig i dine personlige styrker.

Hvad tilbyder Devotion Emotion

Devotion Emotion tilbyder dig fordybelse i områder såsom:

  • Overblik i kommunikationen mellem mennesker
  • Selvindsigt
  • Kraftfuld indflydelse

Hvordan lærer jeg så disse ting?

Devotion Emotion tilbyder mange forskellige muligheder gennem forløb, kurser, online uddannelser/forløb, produkter såsom lydfiler samt bøger med mere. Vi opfordrer dig til at udforske siden hvor du finder meget gemt materiale.

Noget der er gratis?

Ja! Devotion Emotion tilbyder mange gratis muligheder – i øjeblikket kan du eksempelvis høre mere end 40 minutters gratis guidet hypnose lydfil til mere selvværd eller læse / lytte til hele lydbogen omkring personlig udvikling i kærlighedslivet. Du kan også starte din kompetenceudvikling ved at læse de tonsvis af artikler omkring kommunikation, kærlighedslivet, dating samt indflydelse se videoer, læse omkring NLP of hypnose samt udforske dig selv og dine evner ved gratis tests – såsom eksempelvis NLP persontype test.

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan kan jeg hjælpe Devotion Emotion? Har du været særligt tilfreds er du meget velkommen til at skrive tilbagemelding som vi kan lægge på siden. Du er meget velkommen til at dele siden med andre, der også kunne få glæde af den. Hvis du ønsker at støtte Devotion Emotion kan du donere et selvvalgt beløb – En dybfølt tak til alle, der har doneret gennem tiden.

Simon bliver set tage kontakt i forbindelse med demonstrationer af Dating kontakt – og hypnose samt NLP og meget mere. Bliver jeg som kursist tvunget ud i grænsende overskridende situationer for at udvikle mig? – Nej slet ikke. Simon har gennem årene undervist både kvinder og mænd indenfor indflydelse, kontakt forførelse samt NLP og hypnose – Du bliver ikke tvunget ud i noget du ikke har det godt med. Der er mulighed for at fordybe dig i hvad du gerne vil lære på mange områder. Der er mulighed for at blive undervist ved personligt fremmøde og mange muligheder for at studere hjemmefra i trygge omgivelser. Nogle kommer til Devotion Emotion og vil gerne have et skub og andre vil blot finde mere mening, men der er ikke tale om noget krav eller forventning – Blot det at se ind i dig selv kan skabe muligheder og i nogle tilfælde være grænseoverskridende nok. 

Indenfor dating og kærligheds området er bogen “Kan kvinder Tiltrækkes” tydeligvis skrevet til mænd – er der noget, der henvender sig til kvinder? – Alt udover bogen er både til kvinder og mænd, der vil muligvis være eksempler fra eksempelvis mandens synspunkt, men dette kan blot vendes, da koncepterne virker både for kvinder og mænd.

Hvor foregå undervisning ved personligt fremmøde?
Der er mulighed for undervisning i Flensborg, Aarhus eller København.

Jobmuligheder og samarbejde?
Har du hvad, der skal til? Har du færdigheder, kompetencer du mener kunne gavne Devotion Emotion er du altid velkommen til at kontakte Devotion Emotion.

 

Se mere om guidet hypnose lydfiler: Guidet hypnose lydfiler 

Læs om NLP: Hvad er NLP?

NLP uddannelse online hjemmefra se mere her: NLP Practitioner  uddannelse online hjemmefra

Test din viden om hypnose: Test din viden om hypnose

Modtag nyheder og inspiration til personlig udvikling

Modtag nyheder og inspiration om kommunikation, indflydelse og personlig udvikling samt selvindsigt på en lang række områder – direkte fra Simon, der gennem årene har hjulpet folk fra hele landet. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.