om

Simon:“Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i kraftfuld indflydelse og selvindsigt.
Du finder indsigter og kompetencer, meget lidt kan måle sig med…
Der tilbydes meget avancerede og dybdegående kompetencer i alt fra hypnose og NLP til romantik og okkulte, metafysiske aspekter, og vi tager alle elementer meget seriøst – dog ser jeg ingen grund til at pakke aspekterne sterilt ind.

Du vil måske ikke kunne forene dig med alt.
Der er ikke noget ønske om at overbevise dig om noget. Ta’ hvad du kan bruge af hvad jeg siger og kast resten væk…
Devotion Emotion er nemlig særligt for de eventyrlystne… Vi er bevidste om at spørgsmålet og nysgerrighed er vigtigere end svaret.

Ved Devotion Emotion tør vi tænke ud af boksen! Vi slipper trolden ud af æsken og fordyber os i mange af livets aspekter. Alt ved Devotion Emotion er skabt med passion, og det er emner, der har været særligt vigtige for mig at lave om. Nogle vil føle sig draget af hypnose, NLP andre vil måske finde kærlighedslivet spændende… nogle vil ikke være nysgerrig på krystaller osv.

Du kan lære utrolig mange tekniske ting omkring kommunikation, NLP, hypnose og endda Dating Psykologi med mere. Hvad Devotion Emotion er for dig er det måske ikke for andre. Derfor, brug Devotion Emotion som inspiration til din egen rejse gennem livet. Det er ikke teknikkerne, der er det væsentlige. Ideen er ikke at det er mig, der ændrer på dig eller giver dig resultater – det er dig, der udforsker dig selv. Hemmeligheden er at ændre overbevisninger og omdefinere sig selv, genopdage sig selv og opdage nye måder at se sig selv på samt opdage nye færdigheder samt talenter. Det er ikke mig, der fortæller dig hvordan du skal være, for det du er i forvejen er målet, hvis det er det, du ønsker. Det er muligheden for at tænke ud over hvad, du tror er muligt i dit liv for at bringe mere glæde ind i det. Devotion Emotion er ganske enkelt dedikation til selvindsigt og bevidstheden om at uanset hvordan din fornemmelse og indre oplevelse er, kan det være støttende for dig. Det er indsigten om at man ikke behøver andet end tilliden til sig selv og være andet end sig selv. Det er her, det starter.”

 

Så hvad har kærlighedslivet, hypnose og NLP med hinanden at gøre?

Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i forholdet mellem krop og sind på mange forskellige områder af livet. Du kan forstærke dine kommunikationskompetencer samt opnå mere selvindsigt. Kommunikationen mellem mennesker er ganske fascinerende. Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i kommunikationen mellem mennesker, såvel som i kommunikationen mellem kroppen og sindet. Du har mulighed for at lære af en utrolig dygtig underviser, der passioneret har beskæftiget sig professionelt med alle disse emner i mange år. Du kan ganske enkelt lære dig selv bedre at kende.

Devotion Emotion er her ikke for at udbredde egne filosofier selvom vi har massere, vi er her blot for at tilbyde dig kompetencer på mange forskellige områder, der vil sikre at du kan udfolde dig i kraftfulde livsområder.

Når alt kommer til alt er Devotion Emotion kompetence udvikling samt selvindsigt – Devotion Emotion har hvad du søger uanset om du søger lidt ekstra kompetencer privat eller professionelt indenfor: kommunikation, indflydelse, nærvær eller om du søger et helt nyt verdensbillede hvor du kan genopdage dig selv og fordybe dig i dine personlige styrker.

 

Hvad tilbyder Devotion Emotion

Devotion Emotion tilbyder dig fordybelse i områder såsom:

  • Overblik i kommunikationen mellem mennesker
  • Selvindsigt
  • Kraftfuld indflydelse

 

Hvordan lærer jeg så disse ting?

Devotion Emotion tilbyder mange forskellige muligheder gennem forløb, kurser, online uddannelser/forløb, produkter såsom lydfiler samt bøger med mere. Vi opfordrer dig til at udforske siden hvor du finder meget gemt materiale.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg hjælpe Devotion Emotion? Har du været særligt tilfreds er du meget velkommen til at skrive tilbagemelding som vi kan lægge på siden. Du er meget velkommen til at dele siden med andre, der også kunne få glæde af den. Hvis du ønsker at støtte Devotion Emotion kan du donere et selvvalgt beløb – En dybfølt tak til alle, der har doneret gennem tiden.

Simon bliver set tage kontakt i forbindelse med demonstrationer af Dating kontakt – og hypnose samt NLP og meget mere. Bliver jeg som kursist tvunget ud i grænsende overskridende situationer for at udvikle mig? – Nej slet ikke. Simon har gennem årene undervist både kvinder og mænd indenfor indflydelse, kontakt forførelse samt NLP og hypnose – Du bliver ikke tvunget ud i noget du ikke har det godt med. Der er mulighed for at fordybe dig i hvad du gerne vil lære på mange områder. Der er mulighed for at blive undervist ved personligt fremmøde og mange muligheder for at studere hjemmefra i trygge omgivelser. Nogle kommer til Devotion Emotion og vil gerne have et skub og andre vil blot finde mere mening, men der er ikke tale om noget krav eller forventning – Blot det at se ind i dig selv kan skabe muligheder og i nogle tilfælde være grænseoverskridende nok.

Hvor foregår undervisning ved personligt fremmøde?
Der er mulighed for undervisning i Flensborg, Aarhus eller København. Der anbefales også mange forskellige selv-studie muligheder samt kompetence udviklings muligheder som fjernstudie.