Nuumit

Nuumit

nuumit-sten-grønlandsk

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Nuumit er en grønlandsk sten. Den er omkring 3 milliarder år gammel og er dermed det ældste mineral, der er fundet på jorden. Den er temmelig sjælden og er uden tvivl blandt de mest kraftfulde. Fordi den blev opdaget meget sent i historien findes der ikke mange legender om den, men den benyttes ofte af shamaner og af dem, der ønsker at fordybe sig i magi og lignende. Nuumit bærer på energier og vibrationer, der er fra en svunden tid og giver dig adgang til dybe, jordiske vibrationer, der er uden for vores bevidsthed og ligger langt før, dinosaurerne gik på jorden.

Nuumit er kendt som troldmandens sten og er en af de mest kraftfulde sten, verden har set.
Kraften ved nuumit er kolossal, fantastisk og ret alvorlig. Den har en meget besynderlig og næsten “nøjeren” vibration for dem, der kan mærke den type energier. Nuumit er en blanding af det magiske, fantastiske samt skumle og uhyggelige aspekt i verden og den kan være lidt svær at beskrive. Brug den med forsigtighed og kun når du virkelig skal bruge den, da det ikke er en sten, man skal pjatte rundt med!

Det er den absolut bedste sten til at reflektere over sit eget mørke og den vil bringe en lang række ting op, der skal håndteres. Den bruges dermed hyppigt til “skyggearbejde” Mange vil måske tænke: “hvorfor ville nogen dog bringe negative ting op?” Men det er essentielt for at kunne skabe fundamentale forandringer og grundlæggende transformation. Desværre er positive elementer ofte blot drysset ovenpå et dybere lag af illusioner som mange mennesker ikke vil se. Ofte kræver oprigtig glæde at man finder modet til at dykke dybt i sig selv og bryde bestemte illusioner og sådan et mod er ofte svært at opnå… derfor benyttes nuumit.

“Hvorfor er jeg ikke glad?”
“Hvorfor er jeg bange for at følge min drøm?”
“Hvorfor føler jeg ikke jeg er god nok?”
osv.

Nogle gange er illusioner nemlig nødt til at blive brudt sådan at nye bedre ting kan blive dannet (eksempelvis en overbevisning) og denne sten hjælper dig til at se hvad du måske har været bange for at se omkring dit eget væsen og den kan hjælpe dig til at opbygge et utrolig stærkt selv!
Det er ofte nødvendigt at se bestemte skyggesider for at kunne udvikle sig som menneske.
Nuumit kan beskrives som en oldgammel energi, der bevæger sig ensomt rundt en iskold nat langt oppe på den grønlandske indlandsis, langt væk fra den teknologiske verden, langt væk fra mennesker, langt væk fra alt! Nuumit er det stirrende væsen i natten, du kan fornemme, der kan fascinere dig, men som du bør have respekt for! Til dem, der ønsker at benytte nuumit vil den også selv “telepatisk” fortælle dig når du ikke skal benytte den mere og dette bør man lytte til.
Dette vil du ganske enkelt mærke gennem dine fornemmelser og intuition. Det er ikke unormalt at gå rundt med dem og pludselig føle at den tapper meget af ens lykke og/eller påvirker ens humør dårligt og man kan især føle sig overvåget og det kan være ret ubehageligt… hvis man ikke kender den. Det er grundlæggende en sten, der støtter dig i at reflektere over dig selv og dine handlinger samt dit eget udtryk.

Det er ofte sagt at det at benytte nuumit er en alvorlig beslutning og ikke noget, der bør undervurderes eller tages let på. Det er den krystal man benytter, når man virkelig har brug for dyb indsigt eller når man har brug for mest mulig beskyttelse fra mennesker med meget onde intentioner. Nuumit har store kraftfulde metafysiske beskyttende egenskaber. Nuumit har nemlig evnen til at mætte sig i mørket, der eventuelt er omkring dig og/eller reflektere mørket direkte tilbage på afsenderen og/eller guide dig gennem mange aspekter af mørket samt udforske det. Nuumit kan gøre dette på en lang række niveauer. Man kan sige at den gør dig stærkere når du står i mørket og den vil yde dig kolossal beskyttelse, styrke, mod, samt nyttige synkroniseringer/held og ofte er den meget hård i dens beskyttelse.

Den er kendt for at virke utrolig hurtigt nogle og er meget kraftfuld. Den har også en lang række metafysiske egenskaber, de fleste mennesker bør lade ligge og den benytter mange i dens beskyttelse. Den inviterer mørket frem eller nærmere kraften i mørket frem og derfor bør den benyttes med forsigtighed. Der er dog tidspunkter i livet hvor en sådan sten kan være nyttig.

Nuumit behøver ikke blive programmeret med en intention – den ved hvordan den skal hjælpe dig og/eller dens energi skal nok finde dig. Benyt den ikke for meget eller for tit da den kan påvirke dit humør og generelle energifelt MEGET og synes ofte næsten at ville overtage ens energifelt.

Der er mange sten og krystaller du blot kan tage op og putte i lommen uden at tænke over det, men nuumit er en af dem, du bør være mere forsigtig med. Man kan kort sagt få en fornemmelse af ubehag eller en fornemmelse af at være overvåget hvis den benyttes uden noget særligt formål. Den gider nemlig ikke slæbes med rundt over alt og gider ikke være optimistisk, men den kan (når den vil) låne og KUN låne dig utrolig dyb indsigt og livskraft samt evne til at adoptere og omfavne mørket til din fordel, men den arbejder i mørket og det skal man være opmærksom på. Den vil IKKE gøre dig glad og optimistisk, men vil hjælpe dig til at udforske dine egne skyggesider. Den kan være utrolig spændende, men der går ofte ikke så lang tid før end man får lyst til at lægge den fra sig…

Hvilke vibrationer og hemmeligheder gemmer sig langt under isen? Nuumit bærer på en særlig vibration, der bedst beskrives som en åndelig vejleder, der både kan være lidt uhyggelig og på samme tid meget klog og spændende. Nuumit er ensom, men gør dig ikke ensom. Den er særlig kraftfuld til dem, der nyder at være dem selv og er enspænderens bedste ven. Den er kraftfuld til manifestation og kraftfuld til beskyttelse.

Den forbinder dig direkte til jordens magi. Nuumit fremmer og giver dig tabt eller glemt magi tilbage. Nuumit bringer mørket frem sådan at du kan arbejde med dine skyggesider og eventuel frygt, usikkerhed for først ved at gå gennem mørket i dig selv vil du transformere dig og frembringe din indre magi. Den kan hjælpe dig med at fremkalde evner og egenskaber og giver adgang til særlige egenskaber. Når man holder nuumit i hånden er det meget normalt at føle sig virkelig groundet og samme tid åben for alt det åndelige og fantastiske i verden typisk dybe jord energier. At bære den i sit energifelt vil frembringe dyb ro og næsten en følelse af at selve tiden sættes på pause. Noget jeg har bemærket mennesker sige meget om den er: “Nu kan jeg faktisk hører hvad jeg selv tænker” Nuumit er en sten, der kræver respekt  og en sten, der har en meget insisterende energi. Det kan være svært at ignorere dens kraftfulde, dybe vibration hvis den vil tages op. Det er sagt nuumit indeholder energien af  jordens dybe hjerterytme.

Den forbinder dig til dit sande dybe selv og hjælper dig til at kaste alt væk, du ikke ønsker.
Nuumit er en kraftfuld, kulsort sten, der indeholder lysende regnbuefarvede baner når man vender den i hånden. Den forbinder dig direkte til jordens magi og dermed dyb magi, der kan transformere dit liv. Det er ikke en krystal, man bør pjatte rundt med, og den kræver at du er meget klar i din intuition.
Jeg vil dog sige, lad den gøre sine ting alene og blot hav den i dit energifelt, når du føler for det. Med det samme, den kommer ind i dit energifelt vil du bemærke noget ikke er som det plejer at være. Den kan nemt bringe frygt op og på samme tid dyb ro. Den kan bringe dybe ting op fra fortiden og det er en sten, du bør passe meget på med at arbejde med. Den er utrolig beskyttende, men kan hurtigt transformere hele dit energifelt. Det er meget normalt at bemærke en stilhed og ro du aldrig har følt. Nuumit er utrolig groundende og kan fremme styrke og selvtillid, men forbinder dig til mange forskellige dybe vibrationer på samme tid. Den forbinder dig både til jordstjerne chakraet (energipunktet, der  befinder sig under din fysiske krop) og derudover sjælstjerne-chakraet (energipunktet, der befinder sig over dit hovedet). Den grounder dermed høje energier og vibrationer med lavere energier.  Nuumit er utrolig beskyttende, fordi den både er sort og reflekterende på samme tid. Den støtter dig i at bringe lys frem i mørket samt transformere mørket til din fordel. Den er særlig god til at få dig til at være upåvirket af andre og vil gøre dig mere individualistisk. Har du fået nok af andres energier og vil du bare gerne være dig, er nuumit virkelig kraftfuld. Nuumit har mange andre kraftfulde, metafysiske egenskaber og kan fremme mange evner såsom stærkere intuition, synske evner mm.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler