Musik og sindets indflydelse

Musik og sindets indflydelse

Simon: Lad os tale lidt om musik og sindets indflydelse. Du kommer til at elske dette 🙂

Jeg er måske skør… men sådan er vores verden også…

En kvinde spurgte mig på et tidspunkt om hvorfor jeg nynnede på nogle af mine videoer hvor jeg demonstrerede kontakt i kærlighedslivet…

Vidste du, at du kan benytte musik til at overkomme forskellige udfordringer? Jeg har tidligere uddybet dette på forskellige forløb.

Musik er naturligvis lyd. Lyd der i din ydre begivenhed, der bliver filteret gennem dit filter i hjernen hvor der generaliseres, udelades, forvrænges og dermed skabes en indre tilstand. Hvis du bruger meget tid med en glad person vil du begynde at føle dig mere glad – vi bliver ganske enkelt påvirket af vores ydre omgivelser.

Musik er kort sagt en tilstand eller en fornemmelse gemt i noder/lyd – Når du lytter til musikken har du mulighed for at lade dig påvirke og dermed adoptere denne fornemmelse.

Der er eksempelvis lavet utrolig mange eksperimenter med Mozart musik hvor din arbejdsindsats forstærkes med mere. Men hvorfor? Er det muligt at du kan mærke hvordan skaberen af musikken føler gennem musikken og hvis vi kan dette er det så muligt at lade sig påvirke af dette?

Musik er kort sagt – Fornemmelse gemt i noder eller lyd. Det vil kort sagt sige at du kan vælge hvordan du vil føle dig ganske nemt ved at vælge musik. Du kender det sikkert – du kører i bil og radioen skifter gennem turen fra den ene sang til den anden og du føler dig i øst og vest da dit humør følger musikken og påvirker dig.

Og hvad så? Hvad kan man bruge det til?

De fleste mennesker gør det at når de føler at livet er besværligt eller når de oplever udfordringer sætter de noget musik på, der bringer dem i godt humør… Men hvorfor ikke gøre dette mere?

Hvis du oftere hører musik, vil du lade dig selv påvirke… Du kan ganske enkelt vælge hvilken fornemmelse du gerne vil have.

Glem alt om at forsøge at tænke positivt – start dagen med at sætte noget behageligt musik på, brug tid på at finde frem til det rette musik – Hvilken tilstand vil du gerne være i? Hvilken tilstand kunne være den rette? Den rette tilstand for ikke kun dig, men også andre.

Skab kontakt i kærlighedslivet med musik – Ja! For real!

Tidligere levede jeg med usikkerhed blandt kvinder og nervøsitet samt panikangst. Jeg havde utrolig svært ved at skabe kontakt. Jeg gjode forskellige ting for at forbedre mig og en af de ting jeg gjorde var at når jeg ville øve mig i at skabe kontakt havde jeg musik i det ene øre – Jeg lod mig påvirke af musikken – Når jeg ville tage kontakt og skabe en kraftfuld effekt var musikken lidt mere dramatisk – og når det virkelig var vigtigt for mig lyttede jeg til mere smukt musik – Derudover var det naturligvis også en god måde ikke at vise alt for meget interesse når jeg havde musik i det ene øre. Hvis jeg tog musikken ud kunne jeg vise mere interesse og hvis jeg tog musikken i begge øre kunne jeg fjerne interesse fra hende jeg ville møde.

Okay… så ved at lytte til musik kan man påvirke sig selv, og hvad så? Ja, det samme gælder film… du kender sikkert det at være i biografen og efter du har set en virkelig spændende action film ja så er vi ikke så bange mere… eller måske bliver du bange på turen hjem hvis du har set noget uhyggeligt.

Vi bliver ganske enkelt påvirket.

Okay okay… men jeg kan da ikke rende rundt og høre musik overalt?
Kan du ik? Kan du forestille dig et stykke smukt musik? Kan du forestille dig en film i hovedet?
Du kan lytte til dit yndlingsmusik altid blot ved at forestille dig at du lytter til det… Og nogle mennesker vil naturlig have nemmere ved at forestille sig en film afhængig af deres fortrukne repræsentationssystem.

Lad mig skære det ud I pap… Ja, jeg lytter til musik altid… Hvorfor? – Fordi jeg elsker musik, og hvorfor skulle jeg ikke det?

Jeg husker en kvinde jeg underviste, der fortalte mig at hun nu havde det perfekte middel til at overkomme personer hun ikke kunne lide. Hun forestillede sig blot at hun skruede op for musikken når hun var omkring dem – jo højere musikken blev jo bedre blev hendes fornemmelse og tilstand.

 

Ja… Stof til eftertanke.

 

 

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.