Moldavit

(På billedet ses et par af mine moldavitter)

Moldavit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Du finder alt om min yndlingskrystal/tektit moldavit herunder!!!

Bemærk! Som udgangspunkt anbefaler jeg ikke nogen krystalforhandlere i Danmark. Jeg sælger ikke krystaller. Jeg kan naturligvis hjælpe dig med at forstå og fordybe dig i krystaller, sten mm. Vær meget opmærksom på, at ikke alle har nok kendskab til, hvad de sælger. Bemærk venligst at moldavit er mere sjælden end diamant og det er ikke unormalt, at de ikke er ægte. Problemet er dog ikke kun ægtheden af moldavit. Mange sælgere ved ikke særlig meget om de krystaller, sten, tektitter, meteoritter osv. de sælger – ikke blot metafyisisk men også hvilken bestemt type stenen er naturvidenskabeligt, hvis det er en sjælden sten. Det er ikke unormalt at blive solgt en ægte moldavit, men af en helt anden type, der f.eks er fra et andet sted i Tjekkiet eller har andre egenskaber.

Vil du lære at mærke krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Værd at vide omkring moldavit
Vigtig! Kraften ved moldavit er ofte svær at beskrive, men ingen tvivl om at den er der. Benyt kun moldavit hvis du ønsker forandring og med det menes der hvis du ønsker at arbejde med dig selv.

Når du arbejder med moldavit bør du ikke blive overrasket hvis alt ikke med det første bliver en dans på roser. Den har det med at tage dig gennem mange forskellige rejser for at få dig til at finde ud af hvad du virkelig vil og ønsker. Moldavit er utrolig kraftfuld også selvom du måske ikke mærker noget. For nemmeste at “håndtere” moldavit anbefaler jeg at du fokuserer på det større billede frem for blot situation til situation. Hvis du eksempelvis ønsker at løse noget meget specifikt eller hvis du ønsker at noget skal ske på en helt bestemt måde og der ikke må ske “fejl” anbefales moldavit på ingen måde.

Sagt på en anden måde… hvis intet skal ændres… glem alt om moldavit!

For at beskrive det nemmest virker moldavit ved at hæve din menneskelige “vibration” til et højere niveau hvor du indser mere din helhed og dit formål. På den måde vil mange elementer i livet, der ikke længere støtter dig drysse væk og falde af.

Moldavit er uden tvivl en af de mest “overpowered” krystaller/tektitter verden har set, og det er en af de mest beskyttende krystaller/tektitter… MEN sådan opleves den dog ikke altid for mennesker, der ikke har arbejdet så meget med den. En af grundene er at det er den eneste krystal i verden, der kan accelerere din spirituelle evolution!

Den vil dermed gå i gang med at udvikle din unikke egenskaber samt synske evner og åbne op for energier og muligheder der ligger langt ud over “normalt”. Du vil dermed mærke og fornemme alting meget mere… og dermed føler du måske ikke dens beskyttelse for du vil blive meget mere sensitiv overfor andres energier.(Paradokset er desuden at Moldavit er virkelig gode for mennesker der er meget sensitive) Benyt altid en grounding sten sammen med moldavit! En grounding sten vil gøre at du bliver mindre “spacet” ud af dens kraftfulde vibration og at du ikke mærker alting så stærkt. Sort turmalin er ofte benyttet sammen med moldavit og er en kendt favorit, da den ikke ændrer energien, men blot gør den mere håndgribelig. 

Et problem mange har med moldavit er nemlig at de begynder at mærke alting meget mere og den kan ofte gøre en sur eller frustreret fordi mange føler sig fanget og begrænset.

Moldavit er kendt for at gøre mennesker meget utilpas og vil ofte skabe næsten kaos og vil kort sagt gøre det umuligt ikke at gøre hvad man virkelig ønsker for den kan finde på at gøre alt andet til et kaos. Den er aldrig ond, men den bruger alle midler og det er ofte sagt at den indeholder alle krystallers vibrationer. En meget normal observation er at den vil gøre det umuligt og ofte uudholdigt at gøre hvad du måske plejer hvis det ikke er hvad du virkelig ønsker. Derfor er du som menneske nødt til at ændre dig for at kunne gå den vej, der vil give dig sand lykke og moldavit støtter dig i dette. 

Dette kan eksempelvis manifestere sig som elementer, der skubber dig i en retning du aldrig havde troet du skulle gå. Den klaster kort sagt meget af hvad du ikke ønsker lige i hovedet på dig og “tvinger” dig til at handle ud fra hvad du virkelig ønsker og dette kan være meget intens hvis man ikke forstår dens vibration. Det er meget normalt at blive sur, og have det rigtig svært. Dette afhænger naturligvis af hvem man er og i hvor stor kontakt man er med sit sande oprigtige formål.

Den er kort sagt en forstærkning af den indre stemme, der siger at du fortjener mere i livet. Den har det også med at nedbryde dit ego, ofte ved at placere dig i situationer hvor du føler dig akavet, dog er den utrolig beskyttende, og negativitet og ubehag vil mest være indre negativitet dog ofte meget af dette. Afhængig af hvilke chakraer, der ikke strømmer frit kan den have meget forskellige effekter på mennesker, da dens kraftfulde, utømmelige energi skyller igennem dig og vender alt på hovedet. Det er som sådan ikke en “hård” sten, men den lærer dig aldrig at være tilfreds med andet end hvad du virkelig ønsker fra et dybt, oprigtigt og ofte ukendt perspektiv… Fremad, altid fremad… På det mest grundlæggende niveau er det en krystal, der vil få dig til at mærke alt i livet meget mere.
Den har det med at smide mange ting, du ikke bryder dig om eller måske fornægter lige i hovedet på dig, sådan at du kan gennemgå det og dermed transformere dig. Den vil konstant skubbe dig frem mod den bedste udgave af dig selv, og den bruger alle midler… Denne proces synes ikke at stoppe, men uanset hvad, du står overfor, kan du gennemgå det med moldavit.

Verdens mest kraftfulde krystal
Moldavit er ikke noget, jeg anbefaler til alle!
Mange anser moldavit for at være verdens mest kraftfulde krystal. (selvom man ikke kan sætte det sådan op)
Moldavit er ofte omtalt og kendt som “Den hellige grals sten” eller “Transformationens sten”.

Moldavit er dannet af udenjordisk materiale

Moldavit kommer ikke fra jorden, men blev skabt for over 15 millioner år siden, da en meteor ramte ned i jorden. Det er vurderet af selve nedslaget ville svare til en million gange større end alle atomvåben på jorden. Dette nedslag var så kraftfuldt at det er vurderet at det endda ændrede selve jordens magnetiske kredsløb… Yep! det sagde booom!

Moldavit er dermed dannet som et resultat af et meteornedslag i det sydlige tyskland og effekten af nedslaget landede helt over i Tjekkiet hvor ægte moldavit som udgangspunkt kun kan findes. Moldavit er dermed dannet af udenjordisk materiale blandet med jordisk materiale, der opnåede en varme så høj at selv sten fordampede. En blanding af jordisk materiale blandet med udenjordisk materiale blev dermed kastet langt op i luften og moldavitter faldt derefter ned fra himlen som en kolossal grøn regn af grønt tektit glas og derfor er mange moldavitter formede som grønne dråber.
Moldavit er egentlig ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men kan bedst beskrives som krystalliseret glas, men det er en tektit. Tektit er dannet af et sammenstød fra en meteor. Det er altså ikke en meteorit som eksempelvis NWA 869 eller Gibeon, men en formation dannet som resultat af et meteornedslag. Moldavit bliver dog oftest omtalt som en krystal.

Moldavit blev som nævnt dannet for mere end 15 millioner år siden, da en stor meteor ramte jorden. Bemærk at selvom krystallen moldavit blev dannet for mere end 15 millioner år siden, er energien, krystallen bærer meget ældre end det, da meteoren, der skabte krystallen er kommet hertil langt fra, og har rejst igennem andre solsystemer, måske igennem flere galakser. Det er velkendt at en moldavit er dannet af udenjordisk materiale eller ET (altså materiale, der ikke stammer oprindeligt fra jorden) Lad mig understrege dette er ikke en teori, men videnskabelig faktum! Moldavit er udenjordisk materiale, der er blandet med jordisk materiale. Meteoren ramte ned i det sydlige Tyskland, og den effekt, der kom fra det meteornedslag landede helt ovre i Tjekkiet. Derfor findes og mines ægte moldavit kun i Tjekkiet (Czech Republic).

Forskellige farvetoner af moldavit
Husk en ægte moldavit stammer som KUN fra Tjekkiet (Czech Republic).
Moldavit kan have forskellige grønne toner. Mest normalt er den dybe skovgrønne farve eller flaskegrøn.
De få moldavitter, der har en mere grønbrun/olivengrøn tone kommer fra Syd Moravia, Tjekkiet (Czech Republic). Disse grønbrune er meget mere sjældne, og kun 1% af moldavitter stammer derfra. På billedet ses en af disse i æsken til venstre.

Mere sjælden end diamant!
Moldavite er mere sjælden end diamant, og kan kun findes et sted i verden, derfor er den ofte forfalsket. Hvis du anskaffer dig en Moldavit, vær sikker på at den er ægte. Alle mine moldavit stykker er kontrollerede til at være ægte, og det er vigtigt at stole på dem, man køber moldavit ved, da det med tiden bliver sværere og sværere at kende forskel på ægte og falsk moldavit. Du kan ikke blot gå ind i en krystalbutik og forvente at du finder en moldavit ligesom du kan vælge en ametyst eller citrin og du kan heller ikke forvente at du kan vælge mellem flere forskellige stykker og fordi moldavit er så sjælden er det ofte meget dyrt

Moldavit metafysiske egenskaber
Moldavit vil skabe kæmpe forandring meget hurtigt. Den vil kort sagt forbinde dig til dit livs skæbne/formål og netop derfor vil den for mange være meget voldsom. Mange folk, selv dem, der har moldavitter kan fysisk ikke holde ud at være omkring dem i særlig lang tid ad gangen, før end de har “vænnet sig” til dens energi. Moldavit kan og vil åbne energimæssigt op til udenjordiske energier og vibrationer der kan være svære at håndtere hvis man ikke er klar.

Moldavit er ofte det man lader mennesker holde når de ikke er overbevist om kraften ved krystaller og ikke tror at man kan mærke krystalvibrationer, da mange med det samme vil mærke noget, når de tager den op i hånden.
Der er et kendt begræb kaldt “moldavite flush” som er den fysiske reaktion mange oplever når man er i kontakt med moldavit for første gang, hvor man typisk mærker varme omkring hjertet. En meget normal oplevelse er at man kan mærke stenen pulsere lidt i hånden (næsten som hvis den bliver levende).

Det er meget individuelt hvad man oplever med moldavit. Der er dog nogle typiske elementer mange oplever når man har holdt stenen i noget tid, som for eksempel let ondt i hovedet, svimmelhed, og fornemmelsen af at den vibrerer og pulserer i hånden. Når man har vænnet sig til den er der mange måder at opleve den på. Det er eksempelvis meget normalt når man har den ved sig at man ikke rigtig oplever så meget og efter noget tid, som ud af ingenting, er man helt “spacet” ud og har svært ved at finde jordforbindelsen.

Moldavit er noget som de fleste mærker meget stærkt. Der er mange, der har svært ved at have den ved sig lang tid af gangen, selv efter de har vænnet sig til den. Selv dem, der har vænnet sig til energien, oplever at få mareridt, hvis den er ved dem om natten, på grund af dens høje vibration og høje frekvens.
Benyt den til meditation og drømmerejser mm. men sov ikke med moldavit om natten! Med lidt research vil du opleve at der er delte meninger på dette område, men jeg kan på ingen måde anbefale dig at sove med moldavit i nærheden af dig. Jeg ved at folk, der sælger dem og har solgt dem i flere år ikke engang sover med dem i nærheden af sig, dertil ved jeg at nogle krystalsælgere ikke bryder sig om at have mange af dem i deres butik ad gangen på grund af deres virkelige intense vibration de udsender.

Moldavit har energier i sig, der er “ude af denne verden”, og energier, der er meget besynderlige og mere fremmed end nogle andre krystaller. Den har healende effekter såsom bekæmpelse af feber, styrkelse af immunforsvar, celleopbygning mm. Mange oplever at den har en ungdommelig effekt og dermed virker “alderdomsbremsende”. Moldavit har rigtig mange healende energier og effekter, jeg her ikke vil komme dybere ind på.

Moldavit mærkes forskelligt af alle, da dens primære formål er at skabe transformation i ens liv, og føre en i retningen af ens skæbne og der hvor ens mission og livsopgave er. Nogle mennesker føler den meget voldsom, andre føler den meget behagelig. Moldavit beskytter en mod alle former for udefrakommende negativitet, og kan gøre en upåvirket af mange situationer, der ellers kunne være besværlige. Man kan godt opleve negativitet, men denne negativitet kommer indefra. Da stenen er så “voldsom” som den er, og fordi den ønsker at skabe transformation og gerne vil have en i den “rigtige” retning, kan man ofte mærke negativitet og irritation indefra, hvis man går imod sine indre ønsker.

Den har mange af de samme egenskaber som andre krystaller med høj vibration, og kan dermed forstærke eller fremkalde dine synske evner, intuition mm.
Den beskytter dig mod mennesker med skjulte intentioner og manipulation og danner et kraftfuldt energiskjold omkring dig.

Mange, der ejer moldavit oplever at den har det med at forsvinde og dukke op igen på mystisk vis.

Nogle mennesker har også mere bizarre oplevelser med moldavit, såsom at se paranormale ting, høre stemmer osv. Den er transformationens sten og på mange forskellige niveauer – også spirituelt – skubber den dig fremad i et tempo, der for mange kan virke for hurtigt og man kan altså få oplevelser og indsigter man måske ikke havde forventet eller er klar til mentalt.

Moldavite er uden tvivl den krystal med den højeste frekvens og vibration.

En af de mest kendte legender er legenden om den er at Lucifers krone var af moldavit, og at frem for en meteor, der ramte jorden, var det da Lucifer blev kastet ud af himlen, at moldavit ramte jorden. En anden fortælling er hvordan Napoleon blev præsenteret for moldavit som den hellige gral, men Napoleon gav blot stenen et henkastet blik fordi han var frastødt af dens sære udseende eller blot var uinteresseret i den og var ligeglad med den.

Mange “starseeds” føler sig tiltrukket af moldavit, da den kan hjælpe mod hjemve og kan forbinde en til livet på jorden. Det er ikke unormalt at mange mennesker ikke kan lide den og ikke bryder sig om dens udseende. Mange finder den næsten frastødende på grund af dens sære energi. Dens energi er kort sagt ikke for alle.

En Moldavit behøver ikke at blive “renset”. Den behøver ikke at blive “opladet” og den behøver ikke at blive “programmeret”. Du kan vælge at gøre det hvis du har lyst, men det er næppe nødvendigt.

Med moldavit taler vi om store livsændringer der ofte virker kaotiske og ude af kontrol og først bagefter vil du kunne forstå rejsen og meningen. Dette kan ofte manifestere sig som udfordringer, der skal overkommes, eller negative følelser/minder, der skal op og vende.

At bære moldavit er at bede om kaos og at invitere en storm ind i dit liv, der vil medføre en kollosal positiv transformation og altid i takt med hvad dit hjerte virkelig ønsker. Denne proces synes ikke at stoppe. Den starter blot en ny rejse og den venter ikke på dig … den vil have dig hvor dit hjerte virkelig kalder dig hen. 

Dens transformation vil altid medføre noget positivt, men som menneske opleves dette dog ikke altid sådan.

Et eksempel på dette kan eksempelvis være en sanger, der skal optræde og synger forkert og bliver usikker og deprimeret hvorefter hun opgiver at synge og finder hendes sande formål i livet ved et “tilfælde” så på den måde førte en negativ oplevelse i det større billede til noget oprigtig positivt.

Hvis den havde en stemme ville den sige…”Stop med at lade somom du kan lide dette – gør istedet hvad du virkelig ønsker”

Den kan give dig selvtillid, og den kan tage selvtillid fra dig den kan gøre dig selvsikker den kan gøre dig usikker.
Den benytter alle elementer for at skubbe dig i den retning hvor din livsopgave er. Den kan gøre dig sur og den kan gøre dig glad.

Den kan gøre selv den mest overfladiske selvsikre fyr til et gennemsigtig emotionelt vrag og den kan fylde selv den mest usikre person med ustoppelig drivkraft og passion livslyst.

Dens primære opgave er at accelerere ens spirituelle evolution og da mennesker alle er forskellige gør moldavit mange forskellig ting på dette område ofte får den mennesker til at føle sig underlige eller næsten skøre…

Hvorfor mærker alle ikke noget ved moldavit?

Moldavit er noget, de fleste mærker meget stærkt og når der siges stærkt menes der en fysisk reaktion, der kan fremme alt fra varme omkring hjertet og en følelse af at være svimmel eller en fornemmelse af at den pulserer i hånden som hvis den bliver levende. Den synes ofte at “space” en ud i tankerne og fremme let ondt i hovedet.

Der er naturligvis også “effekten” som i den transformation, der skabes…

Kendte elementer, effekter og observationer fra mennesker

 • Fremmer i mange mennesker dårlige drømme, mareridt og ubehag.
 • Nogle føler dens energi som intens, andre føler dens energi som behagelig.
 • Kan af og til afgive små vibrationer, når man holder dem i hånden.
 • Kan ofte give mennesker let ondt i hovedet og svimmelhed.
 • Kan ofte fremme varme omkring hjertet og en tydelig energistrøm gennem kroppen.
 • Kan fremme panikanfald og angst blandt nogle mennesker (forekommer mest hvis mennesker ikke kan følge med dens vibration, overbruger den i starten eller ikke er “klar til den”).
 • Kan “space” nogen ud i tankerne og give folk en følelse af både at være helt i nuet og på samme tid langt væk.
 • Kan påvirke menneskers humør meget – både positivt og negativt ofte ud af ingenting.
 • Synes at give mennesker en meget stærkere intuition.
 • Fremmer og åbner meget mere op for synske evner og mange forskellige typer indtryk.
 • Mange oplever at moldavit forsvinder og dukker op igen. 
 • Nogle mennesker har observeret en tydelig ændring i en moldavit, der lader til at have ændret udseende.
 • Mange mennesker oplever at stirre ind i en moldavit og føle sig draget af noget i den og har en fornemmelse af at søge efter noget, de ikke kan se.
 • Synes at give mennesker en fornemmelse af at vide, hvad der sker i andre mennesker, ofte ved at kunne mærke andres fornemmelser.
 • Den synes at omdanne alle chakraers energipunkter til et hjerte chakra-energipunkt og synes også til at få ens energifelt til at fylde endnu mere.
 • Synes at gøre mennesker meget mere påvirket overfor alt og alle.
 • Giver ofte mennesker en fornemmelse af at være overvåget og gennemsigtig.
 • Kan nemt gøre mennesker nervøse, usikre og give folk en fornemmelse af at være gennemsigtig, men stadig med tillid til ens oplevelse.
 • Får ofte mennesker til at søge mod sære og obskure ting – selv skeptiske mennesker.
 • Nogle mennesker oplever mere bizarre ting og synes at høre stemmer og se skygger.
 • I nogle mennesker, der sover med moldavit, er der af andre observeret ukendt sprog og ord.
 • Kan gøre mennesker meget forvirrede og nervøse og kan gøre mennesker akavede.
 • Fremmer ofte en træng til at være ærlig og gennemsigtig og lægge sine facader væk.
 • Efter længere tid synes den at nedbryde menneskers ego og kan eksempelvis gøre en usikker og sensitiv.
 • Synes at skabe uforklarlige synkroniseringer eller tilfælde, der er støttende i det større billede.
 • Synes i de fleste mennesker at skabe store livsændringer og transformation ofte gennem meget hårde perioder.
 • Der er blandt mange mennesker registreret en fornemmelse af at kunne mærke krystal-energier meget nemmere og mærke menneskers energier samt vibrationer på mange forskellige niveauer meget mere.
 • En følelse af ubehag og stress så snart man ikke gør, hvad man ønsker, og en fornemmelse af at være akavet eller sensitiv omkring mennesker.
 • En fornemmelse af en utrolig energistrøm samt sårbarhed og beskyttelse på samme tid.
 • Moldavit er dokumenteret for at reagere på et elektronisk aura-kamera og er flere gange dokumenteret med egen grøn aura eller egen grøn vibrations energifelt sådan som mennesker også kan måles med.

Chakra: Hjerte chakraet, men kan åbne alle chakraer også langt udover de “normale” 7.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og unikke spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler