Mentorforløb

Du har mulighed for at møde Simon og modtage vejledning – Du har også mulighed for online samtaler over Skype samt mail vejledning. Kontakt for at høre endnu mere og bestille: kontakt@devotionemotion.dk

 

Maha
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter. Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon. Bedste hilsner”

Typiske fokus områder for samtaler samt forløb med mere:

  • Personlig udvikling
  • Dybereliggende udfordringer
  • Indflydelse og kommunikation
  • Hypnose
  • NLP
  • Coaching
  • Dating Psykologi

Alt hvad, der undervises samt drøftes udspringer altid ud fra hvad klienten/kursisten selv bringer på banen.

Pris 350,- DKK – 7 dages mail vejledning

Få direkte personlig vejledning af Simon, der gennem tiden har ændret livet for mange. Få vejledning i alt fra selvindsigt, personlig udvikling samt NLP og hypnose til hvordan du overkommer begrænsende tankemønstre og eksempelvis forstærker din kommunikation, der vil give dig endnu flere resultater på mange livsområder!  

Pris 850,- DKK – 1 times online samtale over Skype

Få en personlig snak med Simon – Der arbejdes ud fra hvad du selv bringer på banen – Få hjælp til personlig udvikling, coaching samt overkomme begrænsende tankemønstre og lær om indflydelse med mere.

Pris 8000,- DKK – 2 dages forløb i Flensborg, Aarhus eller København

 

 

Issa
“Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.”