Lydfil-pakken samlet

 

Gode penge at spare!!!
Spar gode penge ved køb af alle NLP hypnose lydfilerne i en samlet pakke +
bonus indhold!
I alt 15 lydfiler, der vil åbne døre,
hvor der før var mure!

Pris i alt kun 300,- DKK
Værdi 680,- DKK

  • Du kan betale sikkert med kort.

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling. Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb hjælper vi gerne! Vi er klar til at besvare dine spørgsmål – Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne.

Pakken indeholder følgende:

8 populære hypnose lydfiler + bonus indhold!

Se mere om lydfilerne her:

+ Bonus lydfiler indhold:

  • Bonus lydfil – Hypnose lydfil – Forandring er mulig – som mp3
  • Bonus lydfil – Hypnose til fremkaldelse af din indre magi – som mp3
  • Bonus lydfil – Hypnose mod negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl – som mp3
  • Bonus lydfil – Hypnose mod stress, angst og ubehagelige fornemmelser – som mp3

 

+ 3 mantra lydfiler med gentagende affirmations

  • Bonus lydfil – Gentagende Mantra til mere motivation og handlestyrke
  • Bonus lydfil – Gentagende Mantra til mere selvtillid
  • Bonus lydfil – Gentagende Mantra og affirmations du er i kontrol

 

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.