Leopardsten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses min leopardsten)
Leopardstenen er en bestemt type jaspis, der indeholder mange muligheder. Leopardstenen er en type “shapeshifter” sten eller druide-sten og vil gøre dig mere fleksibel idet den hjælpe dig med at indtage mange forskellige roller og kan dermed gøre livet nemmere for mennesker, der har mange forskellige funktioner. Har du svært ved at skifte mellem privatlivet og arbejde kan den gøre det nemmere.

Den er ofte anbefalet til mennesker med gæld, da den har det med at give mennesker hvad de har brug for… ikke nødvendigvis hvad man først tænker, man ønsker, men nærmere det, man inderst inde ønsker.
Det særlige ved den er at den som kun få andre, virker helt automatisk og tager dig i hånden og giver dig hvad du har brug for. Hvis du skulle bruge 14 dage  i en ørken eller på en øde ø var leopardstenen uden tvivl et sikkert bud. Den har det med at gøre en rolig og sætte alt ned i tempo.
Den blokerer kort sagt alt dårligt og bringer kun hvad du har brug for og ikke så meget andet.
Måske kunne du godt tænke dig et stykke slik, men så møder du en person, der eksempelvis giver dig et æble… Den slags oplevelser er meget typiske med leopardstenen. Med leopardstenen bliver alt sat lidt på standby. Det er ikke stenen, du bruger hvis du vil ud og erobre verden, men nærmere stenen du benytter hvis du bare vil nyde livet i et mere sikkert tempo.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler