Lapis lazuli

Lapis lazuli

Lapis-lazuli-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine lapis lazulier)

Tænker du ofte på hvordan andre mennesker ser dig?
Føler du at du laver dig selv om for at “please” andre?
Føler du at du har svært ved at udtrykke den du virkelig er i dit indre?
Føler du at mennesker kan køre rundt med dig i en samtale?

Hvis det lyder lidt som dig… så har du brug for Lapis lazuli.
Med Lapis Lazuli i dit energifelt vil din autentiske side få et kæmpe skub af selvtillid og blive næsten frygtløs sådan at du kan være og udtrykke den du virkelig er inderst inde, den du måske har været bange for at udtrykke tidligere. Lapis Lazuli  støtter dig i at udtrykke dit sande selv uden at bekymre dig omkring hvad andre måtte tænke om dig. Den virker ikke nødvendigvis “beskyttende” sådan som andre krystaller, men nærmere tilbyder den din autentiske side et særligt kraftfuldt skub! Den har dog beskyttende elementer særlig når det handler om kommunikation og negativitet fra andre.
Den er meget kraftfuld idet at de fleste mennesker vil kunne mærke noget anderledes. Den låner dig en særlig tilbagelænet og kraftfuld energi, der (når du forbinder dig til den) ofte vil mærkes som en tydelig kraft i din kommunikation. Den giver dig… eller nærmere “låner” dig et kraftfuldt skub når det handler om kommunikation.

Lapis Lazuli vil forvandle dig til den rigtige dig og den vil gøre dig totalt ligeglad med hvad andre mennesker mener og tænker  omkring din autentiske side…

En lille advarsel.
Den er meget kraftfuld så vær venligst forsigtig med hvad den gør ved dig. Det er en fantastisk krystal og du vil ikke mangle selvtillid når du har den omkring dig, men den kan gøre dig en smule overmodig og måske lidt for frygtløs til tider. Den har flere beskyttende elementer, men dens kraft ligger udelukkende mere i at give dit sande dig urokkelig selvværd og du vil altså være ligeglad med hvordan du er omkring andre. Den vil naturligvis hjælpe med at hæve din sociale status blandt andre, men den kan i nogle mennesker fremkalde næsten for meget selvtillid eller for meget frygtløshed. Husk det er en krystal, der gennem tiden har været brugt meget af konger og dronninger og den vil gøre dig til din egen konge eller dronning.

Lapis lazuli er en helt utrolig krystal. Den er meget kraftfuld og en krystal, der typisk nemt kan mærkes. Den har altid været en favorit blandt de gamle egyptere og det siges at det var Dronning Kleopatras absolut favorit. Den har også med sin særlige farve inspireret mange store kunstnere og dermed haft afgørende betydning for kunst og kultur i mange dele af verden. Lapis lazuli er stenen, der kort sagt frembringer den indre sandhed. Hvis du gerne vil fordybe dig i din autentiske side lære dig selv endnu bedre at kende reflektere over hvem, du er, vil du blive omfavnet af Lapis lazulis behagelige vibration. Den har en meget tilbagelænet, vis og selvsikker effekt på ens energifelt. Den vil både give dig selvværd og selvindsigt og støtter dig i alle former for kommunikation. Når man sidder med den kan man nemt blive overvældet af den selvindsigt og selvforståelse den frembringer. Den hjælper dig ikke kun med selvindsigt, men støtter dig i at udtrykke dig autentisk sådan som du virkelig er bag facaden og fjerner dermed behovet for at opføre sig anderledes blandt andre mennesker eller fjerner trængen til at lave sig selv om overfor andre mennesker.  Du vil ikke længere bekymre dig omkring hvordan andre mennesker tænker omkring dig med Lapis Lazuli i dit energifelt. Den hjælper dig med at udtrykke dig selv i din autentiske form med tilbagelænet selvtillid. Når du har den i dit energifelt vil du opleve at du ikke tænker så meget omkring hvad andre tænker omkring dig. Du vil opleve endnu mere selvtillid og en følelse af frygtløshed.Lapius lazuli indeholder også pyrit, der fremkalder selvtillid og styrke.

Dens energi er majestætisk og leder dig til at udforske dit sande indre og hjælper dig med at udtrykke din indre sandhed. Den vil opfordre dig til at finde din helt indre, dybe sandhed og hjælper dig med at udtrykke dig selv autentisk.
Den er god til kommunikation, da den kan gøre en kommunikation mere afslappet, giver dig et godt ståsted i samtaler med andre, da den lærer dig selv at kende og lærer din indre værdi at kende.
Lapis lazuli indeholder pyrit og har dermed mange af de samme, positive egenskaber som pyrit uden at være for “maskulin”.
Chakra: Hals chakraet, tredje øje.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler