Labradorit

Labradorit

labradorit-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine Labradoritter)
Labradorit er magiens sten

Labradorit er kendt for at have et flot, skinnende lys i mange farver, når man flytter bestemte sider af stenen mod lys.
Labradorit er rigtig god til at frembringe ens indre magi, indre livskraft, og bringe en ud af et begrænsende mindset.
Når den er i ens energifelt, og når man forbinder sig til dens energi, er det som om, alt bliver spænende og “magisk”. Hvis man gerne vil føle at livet er magisk, hvis man savner den magi, man følte, da man var yngre, så er labradorit rigtig god til at fremkalde følelsen af magi i livet.
Hvis du gerne vil have en magisk boble, hvor andres negative energier ikke kan slippe ind, så er labradorit en rigtig god sten at bære i dit energifelt.
Hvor andre krystaller er gode til at beskytte mod elektriske stråler, dårlige energier og ånder mv, er labradorit en af de bedste til at beskytte dig mod andre menneskers energier, og mod mennesker, der ellers ville såre dig med sarkasme, verbale angreb mv. den hjælper dig til at frembringe dine indre naturlige evner og dermed din indre magi uanset hvem du er blandt.
Ved at gøre dig upåvirket i situationer kan den fjerne den frygt og tilbageholdenhed nogle mennesker har, når det kommer til at sige hvad man føler eller kommunikere spontant i situationer. Den kan frembringe ens “indre magi” kommunikativt, og man kan have en helt ny adfærd, der kan positivt overraske en selv.
Labradorit beskytter og lapper ens aura og vil efterlade dig i situationer hvor du mærker din egen magi og livskraft.
Labradorit er virkelig god til indflydelse blandt andre i kommunikationen og fremkalder selvtillid og støtter dig til at udtrykke din egen unikhed.

Labradorit er god til at bringe eventyrlyst og spontanitet ind i livet, den beroliger ens tanker og er god til at give en nye ideer og kreative måder at tænke på. Den bringer din indre magi og unikke egenskaber frem uanset om det er talenter eller særlige synske egenskaber.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler