Kundalini er meget farligt

Kundalini er meget farligt og meget alvorligt!

Når jeg taler om energi-arbejde og metafysiske egenskaber mm. kommer emnet kundalini ofte frem her og der.
Jeg tænkte jeg vil beskrive det kort her for at forklare kort hvorfor det er farligt!

Der er mange “søndagsshamaner” der på yogakurser fjoller rundt med mindre kundalini-øvelser og dette er ikke rigtig kundalini arbejde, der foregår (men dette kan dog stadig være MEGET skadeligt og yderst alvorligt).
Så er der naturligvis også dem, der udfører det rigtige kundalini arbejde og det er farligt.

At begynde at arbejde i det område er meget meget farlig og alvorligt og det kan ikke siges nok!
Kundalini er indenfor det alternative et ord, der ofte bliver benyttet og som med tiden er blevet lidt poppet. Mange taler eksempelvis om dette, men uden rigtig at vide hvad det er.

Der er mennesker, der er ønsker at sætte gang i deres clairvoyante udvikling og bliver utålmodige og ønsker at sætte utrolig meget fart i den proces – hvilket er meget dumt og farligt for deres egen psyke og mentale helbred. De vælger nemlig at arbejde med en bestemt type energi-arbejde, der er velkendt som utrolig farlig, utrolig risikabel og meget avanceret. Arbejder går kort sagt ud på at vække en energi” slange” i ryggen af en særlig sensuel energi.

Meningen med Kundalini-slangen er at den skal køres op gennem rygraden (hvilket lærte trænere og guruer ofte hjælper med) og derefter hurtigt blive lagt i dvale igen. Det, der kan ske, hvis man arbejder for meget med kundalini eller arbejder med det selv er, at “slangen” rejser sig i en spirituel bane, der ligger ved siden af rygraden, og der kan også ske det, at den rejser sig uden at blive lagt ned igen tilstrækkeligt hurtigt. Dette kan skabe psykose-lignende tilstande og kan ende med vanvid eller voldsomme, mentale sammenbrud. Det er velkendt at forkert kundalini arbejde kan fører til voldsomt mentalt nedbrud. Fysiske ukontrollerede rystelser blandt mange andre MEGET alvorlige følger! Heriblandt ukontrolleret seksuelt selvtilfredsstillelse og mental lidelse.

Kundalini en meget alvorligt og er en helt anden metafysisk kunst få mennesker mestrer. Problemet er grundlæggende at den mentale kapacitet samt sindet udvider sig for hurtigt sådan at kroppen ikke kan følge med og da krop og sind påvirker hinden vil dette ofte medføre mentalt sammenbrud og psykose.

Fordi mange pjatter rundt med det på yoga-helse-hyggekurser efterlader det ofte mange uvidende til at tænke at det er harmløst… det er det ikke!
Nogle folk, der vil sætte fart i deres clairvoyante udvikling eller blot ønsker at udvide deres sindstilstand, arbejder med deres kundalini og arbejder dermed med en helt særlig energitype og risikerer ofte vandvid!  

Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at arbejde kundalini. At arbejde med kundalini er MEGET farligt, og folk arbejder ofte med det, uden at have undersøgt, hvad det egentlig er.