Kundalini er meget farligt

Kundalini er meget farligt og meget alvorligt!

Informationen og det meste jeg laver er generelt ment som underholdning, inspiration til selvindsigt samt udforskning af eget væsen og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Det er typisk mennesker, der ønsker at sætte tempo i deres clairvoyante proces fordi de bliver utålmodige og risikerer vandvid ved at arbejde med kundalini. Der vil være mennesker, der vil tænke at kundalini er værd at gennemgå selvom det er ubehagelig, men det er ikke værd at gennemgå! Kundalini er grundlæggende en udvidelse af sindets kapacitet i et for voldsomt tempo og da krop og sind påvirker hinanden, vil der være stor risiko for psykose.  Kundalini fører dig ikke længere frem og kan sammenlignes lidt med de clairvoyantes svar på doping.
Kundalini er kort sagt meget farligt for den menneskelige Psyke. “Psyken” findes ikke kun i sindet, men i hele kroppen. Neuroerne findes nemlig ikke kun i hjernen (sådan som videnskaben tidligere troede) men i hele kroppens nervesystem.

Selvom mange pjatter rundt med mindre kundalini øvelser (der egentlig ikke er det rigtige metafysiske kundalini energi-arbejde) kan selv den type være skadeligt i nogle tilfælde.

Det skal også siges at det kan være utrolig svært at rette op på hvis først man har oplevet meget negative effekter af kundalini og “normal” grounding er typisk ikke nok. Problemet er naturligvis også at de mennesker, der udsættes for kundalini-arbejde og oplevelser psykoseligende tilstande har svært ved at få den rette hjælp, da dette er et område mange ikke forstår.

Grundlæggende er grounding/jordforbindelse utrolig vigtigt.
Grounding øvelse