Kontakt med ånder og det paranormale

Informationen og det meste jeg laver er generelt ment som underholdning, inspiration til selvindsigt samt udforskning af eget væsen og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Kontakt til det paranormale?

Der er mennesker der ønsker mere kontakt til det paranormale. Her er et par udvalgte muligheder for kontakt til det paranormale.

Pendul til kommunikation med ånder

Hvis du virkelig ønsker at “kommunikere” med ånden kan du vælge at benytte et pendul. Hvis du gør dette så sørg for at visualisere dig selv iklædt en sølvkappe for beskyttelse. Du kan læse min guide til hvordan du rigtigt benytter et pendul, da dette ofte er undervurderet og misforstået. Det er særlig vigtigt at du ikke kanaliserer ånder eller forsøger at få “ånder til at flytte på pendulet gennem din bevægelse. Ideen er altid at det er dig, der flytter på pendulet uanset om du benytter dette til ånde-kommunikation eller ej, da det er dit ubevidste sind der får din hånd til at flytte sig.
Du bør derfor (hvis du ønsker at kommunikere med “ånder”lade ånden kommunikere med dit højere selv og bede dit højere selv om at flytte på pendulet, men uden at du “invitere ånden ind i dit energifelt. På den måde er du mere beskytte mod uønsket energi. Du benytter derfor stadig pendulet på samme måde som beskrevet på pendul-guiden. Forskellen er blot at du beder dit højere selv tage imod informationen og derefter for dit højere selv din hånd til flytte til pendulet. På den måde kommunikerer dit højere selv med “ånden” uden at du beder ånden om at indtage din energi og flytte på pendulet. Sørg altid for at grounde dig efterfølgende. Lær at bruge et pendul få svar fra det ubevidste sind. Lær at bruge et pendul

Tarot-kort

Tarot-kort bør heller ikke undervurderes. Der er mange måder at benytte tarot-kort på. Generelt er det den den stærkeste energi, der viser sig i kortet via dit spørgsmål. Du bør dog have en vis forståelse for tarot kort for at få mest ud af den proces. Du kan inden du trækker et kort bede dit højere selv om at kommunikere med “ånden” og dermed få unikke nyttige indsigter fra ånden mm. Du kan trække et tarot-kort her: Træk et tarot-kort

Ånden i glasset

Jeg anbefaler aldrig at spille ånden i glasset i ens eget hjem, eller et sted, man skal være ofte. Selvom dette er en metode, der ofte giver respons betyder det ikke at det er en effektiv form for kommunikation.
Mange, der støder på hjemsøgelse vil begynde at kaste sig ud i ånden i glasset. Ja, man kan kommunikere med ånden på denne måde, men dette kan ofte skade mere end det gavner af mange forskellige grunde.
Man kan ikke være sikker på, at det man kommunikerer med er, hvad det siger det er.
Jeg anbefaler generelt ikke at spille ånden i glasset, hvis man ikke er vant til det paranormale, fordi man kan komme i kontakt med noget, man ikke burde, eller få en energi til at “sætte sig fast” på en mm. Grundlæggende er “problemet” at kommunikationen er via ens energifelt og “ånden i glasset” er meget drænende for ens energifelt.

Krystaller og det paranormale

Når der kommer til krystaller og det paranormale er der meget at snakke om (for meget).

At benytte krystaller til kommunikation med det paranormale er ikke noget du lige kan gøre fra den ene dag til den anden af mange forskellige grunde. Personligt synes jeg at dette er den bedste måde at kommunikere med mange forskellige aspekter på, men dette kræver en særlig fordybning i krystaller. Og krystaller bør dermed være en større del af dit liv.
Først og fremmest vil det afhænge af hvilke krystaller du benytter, men mest af om du har vænnet dig til de vibrationer krystallerne afgiver. Du må dermed også lære at kunne kende kende og mærke forskel om der er tale om høje-vibrationskrystaller eller lav-vibrationskrystaller mm. Det er en utrolig god måde at skabe kontakt til mange forskellige aspekter, men det kræver ofte en særlig fordybning i krystaller og forståelse for vibrationer samt energi. Ingen tvivl om at krystaller (for mig) er den bedste måde at kontakte mange forskellige typer aspekter på. Men det er kort sagt en længere proces nogle mennesker ønsker at fordybe sig i frem for blot at benytte krystaller som et hurtigt værktøj. Krystaller er dermed ofte nødt til at være en større del af ens liv for at drage fordel af deres vibrationer. Ellers kan du opleve MEGET overvældende oplevelser.

For beskyttelse mod det paranormale anbefaler jeg særligt krystallen sort kyanit da dan virker automatisk uden tankepåvirkning og bringer den mest kraftfulde form for grounding og reflekterende beskyttelse hvor du modtager din egen energi tilbage mm.

Til det paranormale formål er det nemlig ikke helt ligemeget hvilken type grounding krystal du benytter (hvis du ønsker at afskærme dig fra disse energier). Nuumit er en kraftfuld grounding krystal, der eksempelvis ikke er anbefalet til dette formål.

Jeg anbefaler at du studere min oversigt over krystallers betydning hvor jeg gennemgår mange forskellige sten og krystaller nøje. Oversigt over krystallers betydning
Jeg vil dog sige at jeg ikke anbefaler røgkvarts (hvis du forsøger at fjerne aktivitet) selvom mange bruger den som grounding og beskyttelse. Den er utrolig god og beskyttende, men når det kommer til det paranormale er den ikke at fortrække som grounding krystal, da den ikke afskærmer dig fra den type energi, men nærmere synes at invitere det ind. Det skal naturligvis siges at hvis du oplever meget uønsket aktivitet, bør du også være opmærksom på hvilke høj vibrations-krystaller du eventuelt har liggende eller har arbejdet med eller hvor du generelt bringer dit fokus.