Jet

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billeder kan du se et par af mine “jetter”)
Jet er hverken en sten eller en krystal, men jet er skabt under jorden af plantebaseret materiale. Jet blev skabt for mange millioner år siden. Da dinosaurerne stadig levede var der en type træ, og da denne type træ døde, endte træet langt nede under jorden, hvor det lå og blev omdannet til det, der i dag kaldes jet.

Jet er rigtig god til at at fjerne negativitet. Når den holdes, arbejder den med de negative tanker og minder, man ikke nødvendigvis er bevidst om. Hvor sort obsidian arbejder med at bringe negative minder frem i lyset, så man kan tænke det igennem og få det ud på den måde, gør jet dette mere “automatisk” på en måde hvor man ikke bevidst behøver at tænke på de ting, der frustrerer en. På den måde gør jet ikke en i dårligt humør som sort obsidian ofte kan gøre. Jet renser dermed automatisk ens energifelt for negativitet fra eksempelvis negative tidligere oplevelser mm. Den er ofte benyttes til at fjerne dårlig energi, der har klæbet sig fast til en og ofte til at fjerne energi, man måske ikke er bevidst omkring. Den kan give en en følelse af at være mere fri fra ens bekymringer da den optager negativitet. Husk derfor at rense den ofte!

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler