Ild opal

Ild opal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine ild opaler)
Ild opal er en utrolig vild krystal og meget kraftfuld og på samme tid aggresiv og intens! Den bør benyttes med omtanke! Ild opal er ikke en sød lille hyggeflamme, men en ustyrelig instens, næsten hidsig flamme ude af kontrol, der sætter ild i alt.

Den er ofte kendt som den varmeste og mest intense sten…
Så meget at det anbefales at sove med den istedet for at gå med den og man kan ofte opleve drømme hvor man er aggressiv og vred.
Der er ofte meget forvirring omkring hvordan en ild opal ser ud. Det er ikke det reflekterende lys, der afgør om det er en ild opal, selvom ild opaler sommetider vil have reflekterende lys. En helt normal ild opal er typisk rød orange hvor en ild opal med reflekterende lys er kendt som dyrebar ild opal.

Vær meget forsigtig hvis du benytter den med moldavite! Da denne kombination kan være utrolig dramatisk og intens!
Opal er i sig selv utrolig mystisk og ild opal er for mig en personlig favorit.
Den er utrolig beskyttende og den tænder flammen i dit liv og bringer lysten tilbage i livet. Den er kraftfuld at bære hvis du har social angst eller føler dig genert, trykket da den tænder ilden i dit selvværd og brænder alt andet væk. Bære du den i dit energifelt, vil du opleve hvordan du står mere op for dig selv og finder lysten til at følge din passion. Den er utrolig god hvis du føler dig mobbet, men pas på med hvad den gør ved dig. Med en ild opal kan du nemt opdage at gøre og sige ting du normalt ikke turde at gøre, og du vil måske også bemærke hvordan andre får mere respekt for dig som hvis du er omgivet af et skjold af flammer. Hvis du er en person, der er for flink ved andre og bliver udnyttet igen og igen vil ild opal være ganske nyttig. Den giver dig meget selvtillid ja selv hvis du står overfor et menneske du normalt er bange for eller utryg ved.

Den giver dig modet til at sige fra overfor mennesker du normalt ikke tør stille dig op imod og vil gøre dig i stand til at  give selv den mest uhyggelige person en klar skideballe! Den tillader ikke at nogen slukker din indre ild. Med en ild opal i dit energifelt vil du måske bemærke hvordan du næsten er omgiver af passionens flammer og disse flammer brænder alt væk, der forsøger at bremse dig. Den er ofte benyttet til at forstærke erotik mellem mennesker. Hvis der er en person du er lidt utryg ved eller bange for eller du føler dig manipuleret af, kan du roligt bære en ild opal. Du vil blive overrasket over dig selv og andre vil få respekt for dig. Den er virkelig god til at bringe undertrykket vrede op til overfladen og bekæmpe uretfærdighed og det er ikke unormalt at den udtrykker sig i form af at give andre klar besked med ildens kraft. Du kan vælge at sove med den om natten for at arbejde med eventuel vrede og undertrykkede følelser hvor du i drømmene kan give andre klar besked. (dette er typisk en mere forsigtig måde at arbejde med ild opal på).
Vær meget opmærksom på når du arbejder med en ild opal og husk at rense den jævnligt. Vær også opmærksom på din egen aggression! Ild opal vil beskytte dig mod fare, men vær opmærksom på at den kan gøre dig rasende mod uretfærdighed med urokkelig selvværd og selvtillid. Du vil måske blive overrasket over at du bliver sur på mennesker, der behandler dig uretfærdigt.

Den virker nemlig på den måde at den synes at give mennesker brændende selvværd, selvtillid og passion og det kan den gøre i stor grad også selvom man måske endnu ikke har håndteret indre blokeringer… Det vil sige når ilden ikke kan brænde frit føler man ofte vrede og den brænder igennem med dette.

Grunden til dette er at ild opal sætter ild til dit sakral chakra (nydelse, lyst, livsglæde, kreativitet) samt solar plexus chakra (selvværd, selvtillid, viljestyrke) hvor hvis du oplever problemer i disse områder, vil ild opal sætte ild til din undertrykkede vrede og magtesløshed og det ønsker du ikke.
Den insisterer på at give dig flammende selvværd og det skaber ofte situationer hvor du ikke er tilbageholdende og ikke er så “underdagen”, hvor du måske normalvis ville være det. Den 
giver dig flammende selvtillid – selv hvis du ikke ellers har det, og den brænder alt væk, der forsøger at bremse dig. Dette er en krystal, der kræver en grad af forsigtighed. Nogle oplever at den giver en næsten for hurtig selvværd. Jeg elsker den, men brug den med forsigtighed…

Chakra: alle 7, forbinder alle chakraer med krone chakraet. (Ild opal er særlig god til rod, sakral og solar plexus)

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler