Hypnose mantra til mere selvtillid – affirmations

Lyt Gratis

Kort om dette mantra – “Mere selvtillid”
Dette mantra er nøje designet til at give dig et kraftfuldt input, der kan fremme en tilstand af selvtillid. Det er ikke så vigtigt om du tror på hvad du siger, hjernen tror ganske enkelt på hvad den hører. Ved kontinuerligt at benytte dette mantra eller ved at lytte til dette vil du begynde at omprogrammere dine indre processer og dermed opnå en endnu mere støttende indre dialog. Din indre dialog har stor påvirkning på hvordan dit liv opleves. Hvis du virkelig ønsker resultater så find ikke ud af hvad andre mennesker med resultater gør, men find ud af hvordan de tænker. Mennesker, der er succesfulde har en langt mere støttende indre dialog uanset om de er bevidst om den eller ej. Ved at lytte til dette kan du ganske enkelt erstatte gamle uhensigtsmæssige strategier og begynde at få et nyt, støttende udgangspunkt.

Hvorfor lytte til et mantra fra Devotion Emotion:

Et mantra er ofte undervurderet. Et mantra er kort sagt en bekræftelse/affirmation som du kontinuerligt siger til dig selv igen og igen. I løbet af livet lærer vi os selv forskellige ting og vi samler forskellige overbevisninger op. Hvad der sker inde i vores hoved og hvordan du forestiller dig bestemte ting inde i hovedet har afgørende betydning for hvordan dit liv opleves. Kontinuerligt gennem livet hver eneste dag er der mange forskellige typer input, der forstærkes af din indre dialog, der som information lægger sig i sindet og afhængig af hvilken type information du beriger dig selv med er der kort sagt tale om hvordan livet føles for dig. Mange mennesker er ikke opmærksom på deres egen indre dialog – Hvad du siger til dig selv har afgørende betydning for hvordan dit liv udspiller sig.  Din indre dialog har stor effekt på dine indre processer, din indre tilstand, din fysiologi og kort sagt din ydre adfærd og hvordan du lever dit liv.

Et mantra er ganske enkelt et kraftfuldt input, der når det siges igen om igen erstatter gamle, uhensigtsmæssige indre og ydre, bevidste og ubevidste strategier.

Vil du lytte til endnu mere?
Se mantra affirmations oversigt

Affirmations gentagende positive bekræftelser – se oversigten her: Mantra affirmations gentagende positive bekræftelser

Guidet hypnose lydfiler

Hypnose lydfiler til forandring, selvværd og succes
Foretrækker du at lytte til hypnose lydfiler hvor du bliver guidet gennem eksempelvis en drømmerejse hvor du gradvist finder frem til egne ukendte ressourcer alt imens du blot slapper af og lader tankerne flyve, så er hypnose lydfilerne ved Devotion Emotion måske også noget for dig. Se over sigt over guidet hypnose lydfiler til forandring, selvværd og succes
her: Guidet hypnose lydfiler til mere selvværd, succes og forandring