Hypnose mantra til mere motivation og handlestyrke – affirmations

Lyt Gratis

Kort om dette mantra til mere motivation og handlestyrke:
Dette mantra giver dig kort sagt et kraftfuldt input, der vil frembringe endnu mere motivation og handlestyrke ved kontinuerligt at arbejde med dette mantra. Det er ganske enkelt således at hvis du ikke giver dit sind noget at fokusere på vil dit sind ganske enkelt selv vælge noget at fokusere på, og hvad dit sind vælger er typisk hvad du altid har gjort, og hvad din indre dialog typisk er, er måske ikke særlig støttende. Ved at give dig selv et kraftfuldt input vil du skabe nye strategier og dermed omprogrammere dine egne bevidste samt ubevidste strategier, der skaber påvirkning også på uventede områder.

Hvorfor lytte til et mantra fra Devotion Emotion:

Et mantra er ofte undervurderet. Et mantra er kort sagt en bekræftelse/affirmation som du kontinuerligt siger til dig selv igen og igen. I løbet af livet lærer vi os selv forskellige ting og vi samler forskellige overbevisninger op. Hvad der sker inde i vores hoved og hvordan du forestiller dig bestemte ting inde i hovedet har afgørende betydning for hvordan dit liv opleves. Kontinuerligt gennem livet hver eneste dag er der mange forskellige typer input, der forstærkes af din indre dialog, der som information lægger sig i sindet og afhængig af hvilken type information du beriger dig selv med er der kort sagt tale om hvordan livet føles for dig. Mange mennesker er ikke opmærksom på deres egen indre dialog – Hvad du siger til dig selv har afgørende betydning for hvordan dit liv udspiller sig.  Din indre dialog har stor effekt på dine indre processer, din indre tilstand, din fysiologi og kort sagt din ydre adfærd og hvordan du lever dit liv.

Et mantra er ganske enkelt et kraftfuldt input, der når det siges igen om igen erstatter gamle, uhensigtsmæssige indre og ydre, bevidste og ubevidste strategier.

Vil du lytte til endnu mere?
Se mantra affirmations oversigt

Affirmations gentagende positive bekræftelser – se oversigten her: Mantra affirmations gentagende positive bekræftelser

Guidet hypnose lydfiler

Hypnose lydfiler til forandring, selvværd og succes
Foretrækker du at lytte til hypnose lydfiler hvor du bliver guidet gennem eksempelvis en drømmerejse hvor du gradvist finder frem til egne ukendte ressourcer alt imens du blot slapper af og lader tankerne flyve, så er hypnose lydfilerne ved Devotion Emotion måske også noget for dig. Se over sigt over guidet hypnose lydfiler til forandring, selvværd og succes
her: Guidet hypnose lydfiler til mere selvværd, succes og forandring