Hvordan mærker man krystal-energi

Hvordan mærker man krystal-energi?

At mærke krystal-energi er ikke svært, det er blot nyt og en smule anderledes end at mærke et billede, der eksempelvis gør indtryk på dig. Det handler mere om at finde roen til faktisk at være villig til at lytte og bemærke hvad man oplever.

Nogle krystaller vil dog fylde så meget energimæssigt, at det svarer til en mobil der konstant modtager bippende sms’er fyldt med inspiration.

Nogle vil naturligvis også spørge… hvis krystalenergi er så svært at mærke hvorfor så overhovedet bruge krystaller?
Krystalenergi er ikke nødvendigvis svært at mærke. Nogle mennesker mærker energier meget naturligt, andre mennesker mærker det stort set ikke. Derudover er der krystaller, der generelt mærkes lettere end andre. En anden faktor, der spiller ind, er hvilken energi man selv lever sit liv i. Hvis man er en meget naturligt groundet person, mærker man måske ikke en grounding sten særlig meget – men dermed ikke sagt at stenen ikke har en effekt på dem.
Det vigtigste er ikke om man mærker en sten, fordi uanset om man mærker dem eller ej, har de en effekt/virkning.

Den handler ikke så meget om krystallen, men nærmere den energi, krystallen bærer på. Nogle mennesker kan nemt fornemme og kalibrere andre mennesker og der vil altid være mennesker, der ikke mærker andres vibrationer… Det samme kan man sige om krystaller og deres energi.

Nogle krystaller bringer ofte ting op til overfladen, der skal håndteres og derfor vil den første reaktion ikke altid være den ventede. Det er eksempelvis ikke unormalt at en krystal, der fremmer glæde kan gøre dig ked af det først mm. 

Først og fremmest er målet her ikke at overbevise dig om noget som helst.
Når det kommer til krystaller er det virkelig vigtigt at følge din egen intuition.
Jeg vil med glæde vejlede dig, men når alt kommer til alt, er du den eneste der virkelig ved, hvad du føler.

Lad os starte fra begyndelsen
Vi lever i en verden hvor alt er energi og vibrationer, der befinder sig på forskellige frekvenser. Der er mange måder at modtage og opfange forskellige vibrationer på forskellige frekvenser. Du mærker måske dette når du befinder dig blandt en type mennesker, og når du er blandt andre, er det helt anderledes. Dette har naturligvis noget af gøre med hvad du selv samt andre telegraferer og udsender bevidst samt ubevidst. Der er også vibrationer, der ligger udenfor vores bevidsthed og vibrationer som ikke alle opfanger. Du har sikkert prøvet at gå ind i et rum hvor du kan mærke en dårlig energi, uden du måske ved hvorfor, og andre mærker ikke dette.

Krystaller bærer på forskellige energier og vibrationer. Selvfølgelig er krystallerne ikke den eneste måde at få adgang til disse vibrationer på, men krystaller har altså svingninger, der kan være støttende. Når det kommer til krystaller er der rigtig mange måder at arbejde med dem på. Hver krystal har særlige egenskaber og bestemte fokusområder. Nogle krystaller er gode at have ved sig meget og andre er gode at bruge i små mængder.

Er der nogle dårlige krystaller?

Nej… men for at kunne besvare spørgsmålet om der er nogle dårlige krystaller, kan man spørge:
“Er der nogle dårlige energier?” Ja der er energier, der ikke altid gavner os, men det betyder ikke at krystallerne er onde eller dårlige.
Krystallen kan sådan set være utrolig god, men hvis den giver dig energier, du ikke ønsker, er det ikke at foretrække.
Husk på, at krystaller bærer på forskellige energier og vibrationer og hjælper dig dermed til at skifte din frekvens sådan at du kan forbinde dig mere til nye muligheder i livet. Der findes få eksempler på krystaller, der har energier, der ikke er støttende for alle.
Der er ikke på den måde nogen dårlige krystaller, men der er krystaller, der fremmer energier, der så sandelig ikke vil være noget for alle. Disse krystaller vil dog ikke være nogle, der vil være nemme at støve op lige med undtagelse af slangesten (også kendt som “serpentine stone”) der ikke er ond eller dårlig, men blot en smule risikabel at bruge, hvis man ikke forstår hvad den gør.

Hvordan mærker man krystaller?

Bemærk: Nogle krystaller kan mærkes mere end andre. Alle krystaller føles forskelligt afhængig af hvilken type, der er tale om. Samme krystaller kan føles forskelligt for to personer. En krystal kan eksempelvis gøre en person glad, men gøre dig trist mm. En af grundende til dette er at krystaller arbejder ved at tune sig ind til ens unikke vibration, og ofte bringer de ting op til overfladen, der skal håndteres.

Øvelse: mærk krystaller 
En øvelse, du kan lave for at træne dig selv i at mærke krystalenergi mere effektivt:

Start med at placere en krystal foran kroppen. Bemærk, hvordan du har det i kroppen uden krystallen.
Bliv siddende sådan i et minut. Tag nu krystallen op i hånden og bemærk, hvad du oplever. Uden at tolke eller analysere kan du kalibrere, om du eksempelvis føler noget andet, eller begynder at se ting på en anden måde. Du kan eksempelvis tænke på et problem, og mærke, hvordan det nu føles anderledes. Du kan eksempelvis skifte mellem to krystaller for at mærke forskel på, hvordan de føles.

Gå en tur med din krystal

En af de mest kraftfulde måder at bruge krystaller på, er ved blot at gå med dem og have dem ved sig…
Problemet er blot at mange mennesker ikke rigtig tror på krystallens effekt, og/eller ikke opdager hvad den egentlig gør. Derfor er en af de ting, jeg foretrækker, nemlig at gå en tur med mine krystaller og bemærke hvad jeg oplever. Afhængig af hvilken krystal og hvilke kombinationer, der er tale om, kan man få nogle ret “vilde” oplevelser… men det vil jeg ikke spoile for dig.

1
Vælg en krystal og gå en tur med den i lommen. Bemærk hvad du oplever. Hvad lægger du mærke til? Hvordan føles det i kroppen? Møder du folk på vejen? Får du ideer? Hvordan føler du dig? Hvor i kroppen mærker du noget? Hvad siger din intuition? Ser du noget, du ikke plejer at se?

2

Vælg nu en helt anden krystal og gå en tur med den – uden den første krystal. Bemærk hvad du oplever. Hvad lægger du mærke til? Hvordan føles det i kroppen? Møder du folk på vejen? Får du ideer? Hvordan føler du dig? Hvor i kroppen mærker du noget? Hvad siger din intuition? Ser du noget, du ikke plejer at se? 

3

På den måde kan du ved at tune dig ind til krystallen og ved at bruge dem, lære krystallerne bedre at kende, og du kan bemærke deres virkninger endnu mere. Du kan også vælge at lave kombinationer mellem flere krystaller og bemærke hvilke kombinationer, du foretrækker. Jeg kan anbefale mange forskellige kombinationer af krystaller, men en god ide vil ofte være at bruge en god grounding sten sammen med høj vibrations-krystaller for at blive trygt nede på jorden.

 

Læs om mine udvalgte yndlingskrystaller
Læs her: Udvalgte yndlingskrystaller