Hvordan får jeg hendes nummer?


Lad os tale lidt om det at få hendes nummer

Mange mænd og kvinder har svært ved at spørge efter telefonnummeret …ja selv når det går rigtigt godt i kontakten med den de kan lide.
Mange tror at det er svært at få et telefonnummer… hvilket ikke er sandt…

Det er vigtigt nemt at skabe forbindelse til dem du oprigtigt er forelsket i eller tiltrukket af og uden telefonnummeret kommer du desværre ikke langt…
Det gode ved et nummer er at du møder hende eller ham igen…
Det at få et telefonnummer en meget mindre ting, end det var tidligere.
Næsten alle mænd og kvinder har mobiltelefoner i dag og nogle har endda flere end en.
Det er dog væsentligt at I har en god kontakt og kommunikation og solid rapport mm.
Hvad er et telefonnummer egentligt, eller hvad betyder det egentligt for jeres kontakt?
Det er ganske enkelt blot en grund til at ses igen… og mange får ikke telefonnummeret fordi de spørger efter det, og på den måde de spørger efter nummeret lægger de ofte en forventning om mere end blot at mødes…
Når jeg taler om telefonnummer så mener jeg et “godt” telefonnummer – det vil blot sige at du hører fra hende eller ham igen – husk at et telefonnummer er en grund til at ses igen og en fortsættelse af jeres nuværende kontakt.
Derfor er det kritisk vigtig hvordan du får nummeret. De små detaljer er alt.
Mange ødelægger nemlig kontakten i det de vil have nummeret fordi de lægger for meget pres på personen på mange forskellige måder.

Du vil i de fleste tilfælde nemt kunne få nummeret hvis du blot har en grund til at se hende eller ham igen, men mange glemmer at der skal være en grund for at det bliver nemmere – ja du kan sagtens få et telefonnummer uden at have en grund til det, men det ville være et sats og det ønsker jeg ikke for dig. Jeg ønsker at du skal være sikker når du tager kontakt for i kærlighedslivet er der usikkerhed nok i forvejen.
Mange begår fejlen at spørge “Må jeg få dit nummer?” hvilket jeg ikke anbefaler… Når du spørger hende om du må viser du enormt lavt social værdi da du helt grundlæggende spørger hende om lov som hvis du ikke føler du er værdig nok til at se hende igen…

Jeg anbefaler altid at du undgår at spørge og i stedet finder en grund til I kan ses.
Der er mange måder at gøre det på…
Men hvis du har en grund vil hun give dig sit nummer lige så hurtigt som du ser mig få telefonnumre på når jeg tager kontakt til kvinder på videoerne.
Jeg vil nu give dig 3 eksempler som vil mere end fordoble de telefonnumre du modtager og muligheder for at se hende igen.

Du bør ikke begå fejlen at tænke at nogle kvinder er sværere at få nummeret på bare fordi de er smukke… sådan er virkeligheden ikke.

Eksempel 1
Sig – “Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?” i stedet for “Må jeg få dit nummer?”- nu har du fjernet presset og hun kan vælge om hun vil give dig sit nummer eller Facebook – husk, du spurgte ikke om lov og du fremstår nu mere som en person med højere social værdi… Det er virkelig nemt når som helt at smide denne sætning ind da du ikke spørger om nummeret… men dette spørgsmål er virkelig nemt at svare på for hende og du vil nu opleve at du kan få skabt en kontinuerlig kontakt.

Eksempel 2
En af mine ynglings-metoder er blot at sige – “Jeg håber jeg ser dig igen” og per automatik siger personen “Jamen i lige måde” og igen kan du sige “Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?” da du nu tager personen på ordet da hun har sagt “I lige måde”… super nemt.

Eksempel 3
Når det kommer til at få et telefonnummer vil du altid få det, hvis du har en grund til at få det.
Hun vil måske give dig sit nummer – men hvis du spørger efter det vil hun tænke “Hvorfor vil han have det?” og du kan endda risikere at hun spørger dig – “Hvorfor vil du have mit nummer?” Dette er ikke en god måde og heller ikke en god situation at være i.
Så at få et telefonnummer bør være så naturligt som muligt og du kan nemt få det sådan her.

Du kan skabe en grund til at få nummeret blot ved at sige –
Dig: “Kan du lide at gå i byen?”
hun siger: “ja”
Dig: “Fedt lad os gøre det sammen?”
Hende “okay”
Nu da I har en grund til at ses kan du nemt få nummeret ved at sige “Smid dit nummer i min telefon?” eller
“Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?”
Du bør vælge noget relevant for hvad der foregår – så hvis hun er ude på stranden kan du sige:
Dig: “Kan du lide at være på stranden?”
hun siger: “ja”
Dig: “Fedt lad os gøre det sammen?”
Hende “okay”
Nu da I har en grund til at ses kan du nemt få nummeret ved at sige “Smid dit nummer i min telefon?” eller
“Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?”
Husk at det er vigtigt at I har en god kommunikation inden du spørger efter nummeret.
Som jeg også anbefaler i min bog, kan det være en fordel at give hende et kælenavn, såsom “Nulle” eller noget mere opfindsomt 🙂

Grunden til dette er at når du ringer eller skriver til hende og siger kælenavnet som du har givet hende, vil hun bliver bragt tilbage i den gode tilstand hun var i da I mødtes og da du fik nummeret og jeres kontakt vil nu være som da I mødtes hvor I forhåbentligt havde en sjov og god kontakt.

Du behøver heller ikke at være bange for at hun ikke ved hvem du er, når du siger kælenavnet hun vil nemt huske dig…
Ved at se videoerne hvor jeg tager kontakt får du hurtig den rette fornemmelse af hvordan jeg bærer mig ad ved netop at sige disse ting og meget mere.

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler