Husrensning fjern ånder og hjemsøgelse

Informationen og det meste jeg laver er generelt ment som underholdning, inspiration til selvindsigt samt udforskning af eget væsen og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Oplever du uønsket åndelig aktivitet i dit hjem?

Sådan renser du dit hjem og fjerner ånder fra dit hjem.

Bemærk: Der er ofte en naturlig forklaring på de fleste elementer, men der er naturligvis mange forskellige niveauer af virkeligheden.

Sådan hjælper du en ånd videre og får dit hjem tilbage.

(Dette vil kun hjælpe hvis du ved, at der er en ånd i dit hjem og ikke et genfærd. Det virker kun, hvis det er en samarbejdsvillig ånd)

1.

Først visualiserer du dig selv tage en sølvkappe på. Denne sølvkappe vil beskytte dig mod paranormale aspekter. Sæt gerne noget afslappende musik på og skab en god energi.

(Brug eventuelt en blå kyanit krystal for blå lys beskyttelse eller sort kyanit for grounding beskyttelse, men dette er valgfrit og ikke et krav for at udføre denne proces).

2.

Kommuniker med ånden (gennem din intuition) og forklar at dette er dit hjem og du ønsker det i fred og du ønsker at hjælpe denne ånd videre.

Hvis du ikke føler, du kan kommunikere med ånden gennem din intuition, eller at du ikke er sikker på, at der er kontakt, er det også helt fint, blot at tale ud i rummet til ånden.

3.
Sæt derefter ild til en lille, ildfast skål med salt ved at bruge lidt tændvæske. (Vær sikker på at dette gøres på en brandsikker måde) og mens dette brænder, visualiserer du en trappe eller stige og hjælper samt guider ånden op mod lyset. Det er særlig vigtigt at du gør alt dette så oprigtigt som muligt.

4.
Du er nu færdig og du vil nu kunne mærke en tydelig ændring både i dig selv og i dit hjem. Du vil måske opdage, hvordan der føles helt anderledes og særligt højere til loftet. Måske er du også blevet emotionelt påvirket i denne proces.

 

Hvis dette ikke virker?

Denne metode virker kun hvis det er en “flink” ånd, en samarbejdsvillig ånd, en ånd du oprigtigt ønsker at hjælpe og en ånd, der oprigtig ønsker at blive hjulpet.

Hvis stemningen i det hjemsøgte sted er særlig væmmelig eller faretruende er det ikke sikkert at metoden virker.
Ånder vil ikke altid hjælpes, og nogle ånder føler f.eks. at de har mere ret til at være i hjemmet end de nye ejere.
Hvis det er en ubehagelig ånd, hvor man kan mærke at de hjemsøger for at skræmme eller måske endda for at jage beboerne ud er der en stor chance for, at de ikke ønsker at samarbejde for at komme videre.
I disse tilfælde, hvor ånden er meget opsat på at blive, er det meget vigtigt, at du ikke gør noget for at gøre ånden vred, selv hvis du bliver meget frustreret over hjemsøgelsen.

I andre tilfælde kan det hjælpe særlig godt at “jage” ånden ud. Dette er især gældende hvis der er tale om en vandre-ånd, der har forvildet sig ind i dit hjem. Det virker bedst hvis den åndelige aktivitet ikke har stået på så længe eller er startet ud af det blå. 

Så snart du mærker at du ikke er alene eller du oplever noget uforklarligt, jager du ånden ud ved at blive sur og svinge med armene, som hvis du ville jage en røgsky ud af dit hjem. På den måde skaber du en chokerende effekt, lidt som hvis du skulle jage en hund over i sin kurv. Åben alle døre og vinduer og jag denne energi ud. Det er særlig vigtigt at du bliver meget bestemt og streng. 

Forskellige typer paranormale væsner og aspekter
Paranormale væsner

Kontakt til ånder og det paranormale
Kontakt med ånder og det paranormale