Herkimer diamant krystal

Krystal: Herkimer diamant

herkimer-diamant-krystal-new-york

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine Herkimer diamanter)

Herkimer diamant er ikke en rigtig diamant, men en særlig form for kvarts, der kun er fundet i Herkimer County, New York. Men lad dig ikke narre. den er utrolig kraftfuld og har mange metafysiske samt healende egenskaber.

Den er omkring en halv milliard år gammel (hvis ikke ældre) og har altså været på jorden længe før dinosaurerne. Det er en krystal, der bærer på utrolig meget visdom og den kan nemt mærkes af mange. Den kan nemlig forstærke alle andre krystaller og energier og bruges ofte til netop det formål, men altid med omtanke! Den indeholder krystal-hukommelse og kan dermed programmeres til at have den funktion du ønsker, men til det formål ville jeg nok bruge en traditionel kvarts, da Herkimer diamant er intens og ikke for alle.

Herkimer diamant er virkelig en utrolig god krystal og jeg kan virkelig godt lide den, men der er nogle ting du bør vide og være meget opmærksom på for din egen skyld! 

Herkimer diament er af mange krystalhealere anset for at være den krystal, med den højeste jordiske vibration og er uden tvivl den mest kraftfulde af alle bjergkrystaller – så kraftfuld at den typisk er for intens.

  • Den forstærker ALLE TYPER ENERGIER, stemninger, fornemmelser MEGET.
  • Den forstærker dit indtryk, respons, indlevelse meget!
  • Den kan være ubehagelig og intens for dit mentale tilstand at benytte sammen med andre høj vibrations-krystaller for hurtigt og for meget.
  • Du kan ikke skjule noget for den og den vil få dig til at se klart uanset hvordan du har det med det. 
  • Benyt den med MEGET stor forsigtighed sammen med andre krystaller!
  • Den kan forstærke alle andre krystaller op sådan at de er nemmere at mærke!
  • Den er “ligeglad” med hvordan du anskuer ting, den forstærker blot energier, stemninger MANGE gange op!
  • Brug den kun når du virkelig vil være ærlig overfor dig selv og se ting klart
  • Benyt den med en grounding sten eller benyt den kun i små mængder!

Det er eksempelvis meget normalt at være i godt humør og tage den op og pludselig ud af ingenting mærker man mange ubehagelige fornemmelser såsom at blive sur, irriteret, modløs eller endda ked af det ud af ingenting. Hvorfor? Fordi man måske under overfladen virkelig havde det sådan…

Den forstærker nemlig de fornemmelser der er… ALTSÅ de fornemmelser, der virkelig er! Ikke hvordan du tror du har det eller hvordan dit ego vil have det skal se ud. Når disse ting kommer frem til overfladen oplever mennesker naturligvis en reaktion og problemet er ofte at den reaktion nu også forstærkes mange MANGE gange op af herkimer diamant!

Ofte føler mennesker sig i godt humør, men man skal ikke grave så langt før end alt ikke er okay eller der måske ligger noget gemt, der kan trygge. Herkimer diamant scanner din krop og finder mange energimæssige blokader hurtigt og du kan altså ikke skjule noget for den…

Den kan også forstærke mange forskellige typer energier, der allerede er tilstede og ofte energier du ikke er opmærksom på uanset om du ser energierne som gode eller dårlige! Den tager kort sagt den stemning og energi, der VIRKELIG er og ikke hvad du måske tænker der er og forstærker energierne MANGE MANGE GANGE OP! 

Herkimer diamant  er den ultimative forstærker af energi!
Og det skal du virkelig være opmærksom på!

Den kan være ubehagelig for din psyke at bruge sammen med andre krystaller hvis du ikke kender deres vibrationer.

Den forstærker ikke kun andre energier, men også dit indtryk og indlevelse af energier samt respons på energier MANGE GANGE OP. Det kan jo sådan set være det bedste i verden, men hvis der er tale om dårlige energier eller blot ting du ikke vil se i øjnene…  ja så er det ikke så godt!

Der er ikke noget at frygte ved denne krystal – den er utrolig god, blot benyt den i små mængder i starten!
Der er flere eksempler på mennesker der sætter den sammen med kraftfulde krystaller for tidligt og dermed udvider deres mentale kapacitet samt energifelt for hurtigt…hvilket kan være utrolig ubehageligt.
I sig selv er Herkimer diamant ikke noget problem eller skadelig, men fordi den kan forstærke alle energier, kan dem nemt forstærke alle andre krystaller op samt dine indtryk og dit respons og du skal blot være opmærksom på dette.

Uanset hvor skørt og absurd det kan lyde bør du gøre følgende…
Det første du gør hvis du anskaffer dig en Herkimer diamant er at tage den op i hånden og give den din intention ved at tænke følgende:

Jeg programmerer hermed min Herkimer diamnt til kun at forstærke gode vibrationer jeg føler samt gode vibrationer og effekter fra omverdenen og andre krystaller!

Din krystal er nu programmeret og vil ikke virke for overvældede. Herkimer diamant har nemlig krystal hukommelse og gemmer din intention. 

Nogle mennesker, der arbejder i eller har en krystalbutik ved ikke så meget om denne krystal, og derfor er det vigtigt at være sikker på at den herkimer diamant man køber nu også er fra New York. Der findes andre krystaller, der ligner Herkimer rigtig meget, der kan findes andre steder i verden som nogle butiksejere tror er Herkimer diamanter, men disse har meget anderledes energier og elementer end Herkimer diamanter, og er derfor ikke det samme. Så hvis man vil være sikker på hvad man får, skal man ikke blot sige “Herkimer diamanter” men derimod sige “Herkimer diamant fra New York”. Herkimer diamant blev opdaget forholdsvis sent i historien.

Herkimer diamant bør benyttes med forsigtighed og i små mængder og altid med en grounding sten!

Herkimer diamant forstærker alle andre krystaller, den sættes sammen med mange mange gange op! Dens effekt vil naturligvis variere alt efter hvad du sætter den sammen med.
Den forstærker ikke kun krystallerne, men forstærker samt fordobler også deres “sendefrekvens” mange mange gange op og derudover forstærker den alle andre energier den er omkring uanset om disse er gode eller dårlige.

Herkimer diamant er virkelig god til at forstærke ens yndlingskrystaller. Når den forstærker en krystal vil den forstærke den mange, mange gange op og på en måde “forstørre” dem, så eksempelvis i stedet for at give en ekstra ametyst, vil en Herkimer diamant kunne forstærke blot en lille ametyst til at fungere som en kæmpe stor ametyst, der måske har en energi som en på samme størrelse som dig selv eller nærmere et hus.

Måske lidt for kraftfuld

Herkimer diamant er måske lidt for kraftfuld og typisk er den endda låst væk fra alle andre krystaller… for en person, der aldrig har udforsket krystallernes verden lyder dette måske fjollet, men det kommer typisk helt af sig selv når en person for første gang gang sætter den sammen med høj vibrationskystaller. Der er eksempler på mennesker der venter mere end et år før end de kan bruge den sammen med andre høj vibrationskrystaller uden at føle ubehag.

Herkimer diamant er ikke noget du bør fjolle rundt med! Dens energi er utrolig intens og noget du skal være meget meget opmærksom på og kun benytte i små mængder i starten. Det anbefales typisk ikke at sætte den sammen med sten, der indeholder ild energi (især ikke hvis du eksempelvis har undetrykket vrede), da den forstærker andre krystaller mange gange op og dermed kan fremkalde kollosal vrede, raseri i de der har undertrykket vrede!

Den kan håndtere mange indre blokeringer som ingen andre krystaller kan trænge ind til. Du kan kort sagt ikke skjule noget for en herkimer diamant og derfor kan den bringe mange ting op til overfladen, der bør håndteres.

Den kan gøre dig virkelig god til at gennemskue mennesker med dårlige intentioner og god til at forbinde dig til mennesker.
Dens energi forbindes meget med “guddommelig lys”, og den kan virke helt overvældende at have omkring sig.

Første gang jeg holdte den i hånden havde jeg det som om jeg havde drukket en flaske vodka og på samme tid havde en helt krystalbutik i hånden. Denne krystal er nok den allerbedste, hvis man ønsker at åbne chakraer, der er højere end krone-chakraet, men den kan også virke meget overvældende hvis den benyttes til dette, da det er en af de krystaller, der har den højeste jordiske-vibration.

Når man har vænnet sig til dens energi kan man sove med den og få nogle besynderlige drømmeoplevelser. Den er god til at hjælpe dig med at huske, hvad du har drømt.

Chakra: det tredje øje og krone chakraet

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler