Køb og download: mp4 video – Guidet NLP selvhypnose teknik!
“Slowmotion syn”

Format: Mp4 video

Længde: 20 minutter

200,- DKK

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail).

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

 

 • Du kan trygt og nemt betale med kort
Jeg har tidligere valgt at gøre denne øvelse frit tilgængelig som en smagsprøve på min uddannelse, men jeg valgte at begrænse denne viden igen, da jeg anser denne selvhypnose NLP teknik for at være for kraftfuld til at være frit tilgængelig!  Jeg ved endda at der er mennesker i landet, der underviser hypnose og NLP, der endnu ikke har kendskab og indsigt i denne NLP teknik.

På højere niveauer af NLP (Neuro Lingvistisk Programmering = Programmering af hjernen og nervesystemet via sproget) udervises nogle gange en særlig kraftfuld NLP teknik, der gør det muligt at få hjernen til at arbejde langsommere og dermed bringe hjernens frekvens ned i et mere støttende tempo, sådan at hjernen opfanger endnu mere information og dermed vil du som menneske kunne kalibrere – altså indfange og håndtere – endnu mere data.

Bemærk: denne øvelse er en del af Devotion Emotions NLP Practitioner uddannelse, men normalvis bliver denne NLP teknik først undervist på langt højere niveauer og den er dermed ikke anset for at være en “normal” standdard teknik.

I videoen gennemgår øvelsen og forklarer den simpelt så alle kan forstå det. Ja også mennesker, der ikke har kendskab til hypnose eller NLP.

Dette er en meget kraftfuld selvhypnose NLP øvelse, der kan være støttende i utrolig mange livssituationer. Der er utrolig mange fordele ved denne øvelse. Så længe du udfører øvelsen vil du kunne håndtere mange forskellige udfordringer og hvis udfordringerne eventuelt kommer igen senere kan du blot lave øvelsen igen. Jo mere du træner øvelsen nu nemmere vil det være for dig i fremtiden. Fordelen er ganske enkelt ved at lave denne øvelse kan hjernen kun arbejde i nutid, og dermed kan du ikke føle begrænsning eller indre blokeringer såsom lavt selvværd, angst tvivl mm. Når du flere gange grundigt har trænet øvelsen kan du bruge denne teknik i din daglige kommunikation på en mere fri måde. Med denne øvelse kan du også forstærke “Remote viewing”, der er en veldokumenteret egenskab, som tidligere blandt andet har været brugt i forbindelse med udenlandske efterretningstjenester såsom CIA. Det er en veldokumenteret menneskelig, naturlig egenskab, der gør det muligt at kunne fornemme ting man ikke kan se og ting, der altså er langt væk. 

Øvelsen gør det kort sagt umuligt for hjernen at kunne arbejde i fortid eller fremtiden så længe øvelsen udføres, men altså kun i nuet.

Fordelene ved denne kraftfulde NLP teknik er følgende:

 • Overkom nervøsitet
 • Overkom usikkerhed
 • Overkom angst
 • Overkom frygt
 • Overkom bekymringer
 • Negative indre blokeringer
 • Fjern ustøttende tanker om fortiden
 • Fjern ustøttende tanker om fremtiden
 • Dine sanser vil blive forstærket
 • Du vil kunne kalibrere/indfange endnu mere information når du kommunikere
 • Med dyb træning kan du opfange mere, hvad der er bag ved dig
 • “Remote viewing” gennem kalibrering
 • “Time distortion” Tidsforvrængning

 

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler