Grøn aventurin

Grøn aventurin

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine grønne aventuriner)
Grøn aventurin er af mange kaldt den mest heldige sten.
Den er nemlig god til at fremkalde muligheder og give mere sikkerhed og stabilitet i livet.

Hvis du kunne bruge lidt mere held i livet og endnu flere muligheder er den god at bære i sit energifelt.
Dens energi er meget tålmodig – nærmest som et træ, der spirer op ad jorden. Den har lidt den energi af at alt nok skal gå, hvis der gives tid.
Den beskæftiger sig meget med rigdomme og overflod, ikke kun økonomisk, selvom det er det, den oftest bruges til. Hvis man forestiller sig en stor, tæt skov fyldt med grønt græs og grønne træer – sådan kan energien af en grøn aventurin beskrives.

Chakra: Hjerte chakraet.

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og unikke spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler