NLP tidsopfattelsestest

Hvordan opfatter du tiden? Persontypetest

Din tidsopfattelse har stor betydning for hvordan dit liv udfolder sig. Hvordan du sætter mål og hvordan du arbejder og hvordan du bedst når dine mål og om du ganske enkelt bevæger dig hen mod det du gerne vil eller væk fra det. Mennesker har forskellige opfattelser af tid. Din tidsopfattelse har afgørende betydning for hvordan du lever dit liv. Der er styrker ved hver tidsopfattelse og når du bliver klogere på hvordan din tidsopfattelse er, kan du benytte det mere til din fordel og forstå dig selv og andre på et dybere niveau. Her kan du teste din NLP persontype i forhold til tidsopfattelse.

0%

Hvad passer bedst på dig?

Har du nemt ved at huske særlige datoer såsom andres fødselsdage, mærkedage eller mindre højtider?

Hvis du skulle forestille fremtiden og fortiden hvor ville det så være?

Husker du nemt aftaler?

Kommer du først i tanke om hvad du skal når selve dagen allerede er kommet?

Planlægger du meget hvad du skal i fremtiden?

Køber du julegaver eller fødselsdagsgaver i god tid?

Hvis du skal mødes med en ven kl 20:00 hvad tid kommer du så?

Mener du selv du har nemt ved at være til stede i nuet?

Har du meget struktur i dit liv?

Kan det ske at du glemmer hvilket år eller måned eller ugedag eller dato det er?

Kan du nemt huske hvad du lavede for en uge siden?

Er du mere fordybet i nuet frem for at tænke på hvad der sker i fremtiden?

Sover du ofte over dig?

Hvordan er dit overblik?

NLP tidsopfattelse
In-time

Som In Time er fremtiden for det meste foran en og fortiden bag ved en. In Time personer går på tidslinjen, og har ikke overblik over tiden, men er virkelig godt til stede i nuet. De er dermed hovedsageligt fokuserede på nuet – hvad der sker om en uge, er ikke i deres synsfelt. Hvad der skete for en uge siden, er heller ikke i deres synsfelt. Når de kommer i tanke om noget, går de tit i ring om sig selv, for at prøve at “finde sin tidslinje”. Man kan sammenligne det lidt med at en In Time person går ligeud ad en sti. Han kan kun se det, der er lige foran ham. Hvis han lige pludselig mærker i sin lomme, at han har tabt sin pung, bliver han nødt til at vende om på stien og går tilbage for at finde den, i modsætning til en Through Time person, der oplever det fra fugleperspektiv, og kan se hele stien, men dertil ikke er så god til at fordybe sig i tingene. In Time mennesker er rigtig gode til at fordybe sig i ting, og “oplever” nuet til fulde, og er meget til stede – så meget, at de for Through Time personer af og til kan virke helt fraværende. Der er naturligvis flere grader af In Time samt Through Time. Nogle In Time mennesker er så In Time at de næsten er helt distræte, og kan endda glemme egen fødselsdag. Det mest normale er, at man er meget til stede i nuet, og ikke planlægger langt ud i fremtiden. Man tager mere tingene som de kommer, og er i mere eller mindre grad ligeglad med tiden. En In Time person er ikke så glad for at følge en rutine. En In Time person kan pludselig komme i tanke om noget de har glemt, og blive meget stresset i øjeblikket, hvor de finder ud af, hvad de har glemt eller skal skynde sig at nå, men generelt i løbet af deres dag, bliver de ikke så stressede, og er meget “large” omkring tidspunkter med mere. De ønsker at gøre ting, når de føler lysten til det, frem for, hvornår det er “rigtigt” at gøre det. En In Time person kan godt lide at leve livet lidt mere spontant end andre, og elsker ofte bare at gøre ting. Det kan virkelig hjælpe en In Time person at have en kalender og et ur, da de tit kan glemme vigtige aftaler i næste måned, og glemme at de skal møde på arbejdet kl. 7 i stedet for kl. 8, eller sågar stoppe op på vej til arbejde fordi, det lige pludselig går op for dem, at de har fri i dag.
Thorugh-time

Som Through Time ser man typisk tidslinjen ligge foran sig på en sådan måde, at de kan se fortid, nutid og fremtid, som hvis det var en lineal eller et målebånd, og har dermed et overblik over tiden. Det er nemt at overskue hvad de skal om tre måneder, det er nemt at huske hvad de lavede for to uger siden. De har nemt ved at huske datoer og arrangementer med mere fordi de har overblik. Through Time personer lever livet mere struktureret i forhold til tid og planlægning. De har en tendens til ikke at være så gode til at fordybe sig i nuet, og lade sig rive med, da de bremser sig selv, fordi de konstant har et overblik over hvad, der sker. Fordelen ved en Through Time person, er at deres overblik i tidslinjen gør det nemmere for dem at huske at købe gaver i god tid, få tingene ordnet og ringe til venner med et ordentligt mellemrum. De er ikke så glad for når deres system i tiden bliver afbrudt og forstyrret af spontanitet. I en familie er en Through Time person prisværdig, da personen holder fast på struktur og rammer, og sørger for at folk kommer op, og at tingene bliver gjort på de rette tidspunkter med mere og at der så at sige ikke bliver “vendt op på dag og nat”. De er rigtig gode til at holde et overblik, om det handler om familie, eller i professionelle sammenhænge. De er gode til at få tingene gjort. En Through Time person har tendens til at gøre ting på tidspunkter, hvor det måske ikke er så nødvendigt. Det er for eksempel ikke unormalt for en meget Through Time person at gøre ting såsom at købe julegaver fire måneder forinden, eller sende ønskeseddel ud flere måneder inden de har fødselsdag, og de har en tendens til at være lidt “skeptiske” overfor ændringer i tidsplaner. En In Time person vil måske til tider mene at en Through Time person er lidt “streng” og ikke altid er med på det sjove, fordi de har et overblik, der gør at de lynhurtigt opfanger enhver blokering, der kunne fremstå ved en eventuel aftale, og de er ofte ikke særlig spontane. En Through Time person ved konstant hvad de skal, og deres tanker er sjældent fordybet i nuet. Through Timer personer har en tendens til at “overplanlægge” ting og til konstant at gøre ting, de skal i fremtiden. De har en tendens til gerne at ville blive færdige med hvad de skal – problemet er bare, at de aldrig rigtig bliver færdige, fordi så snart, de har færdiggjort det ene, kommer de blot et skridt længere ud i fremtiden, hvor de har et lige så stort overblik, og har lige så mange ting, de skal nå. Hvis en Through Time person føler stress eller ikke føler, de har nok tid til dem selv, er det en god idé for dem nogle gange at stoppe op og spørge sig selv: “Er dette virkelig nødvendigt at gøre lige nu?” for at skabe plads til også at leve i nuet.

Share your Results:

Du kan også teste dit fortrukne repræsentationssystem

Gratis NLP persontypetest

Er du Visuel? Auditiv? Kinæstetisk? Eller Auditiv Digital?

Test din NLP persontype og dit fortrukne repræsentationssystem og blive klogere på hvordan din hjerne fortrækker at arbejde med information. Er du Visuel? Auditiv? Kinæstetisk? Eller Auditiv Digital? Ta’ Testen her: Gratis NLP persontype test

 

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.

 

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes.