Gratis Hypnose lydfil til mere selvværd

Gratis Hypnose lydfil til mere selvværd, succes og forandring

Lyt GRATIS til en guidet hypnose lydfil til mere selvværd, succes og forandring.

 

Advarsel: Denne lydfil er meget kraftfuld og er ikke designet til alle. Lyt ikke til denne lydfil for ofte og lyt kun til denne hypnose lydfil, hvis du ønsker forandring. Denne lydfil – som alle Devotion Emotions lydfiler – er nøje designet på en hel bestemt måde, der gør den meget unik og anderledes fra traditionelle hypnose lydfiler. Lyt kun til denne hypnose optagelse når du kan slappe af uforstyrret og hvor du ikke laver andet.

“Rejsen i at indse at du ikke behøver en rejse, er en rejse i sig selv! Du behøver ikke ændre dig for at der er en forandring – at være sig selv er forandring – du vil altid være på en rejse for at møde dig selv – vær dig selv for at opnå de største resultater” Simon, Devotion Emotion

 

Hypnose lydfil: Du er unik (Lyt Gratis)

Hypnose lydfil: Føl dig fri (Lyt Gratis)

Hypnose lydfil: Mod Negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl (Lyt gratis)

 

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere her: Guidet hypnose lydfiler

Hypnose lydfiler oversigt: Guidet Hypnose lydfiler.

 

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes.

NLP uddannelse

Bliv certificeret NLP practitioner med fjernstudie.

  • Vil du være uddannet samt certificeret i NLP og opnå en dybere forståelse for dig selv og andre?
  • Vil lære mere om hvordan du frisætter indre ressourcer og hjælper andre til at nå frem til deres fulde potentiale.
  • Vil du have overblik og endnu større indflydelse blandt andre?
  • Vil du lære mere om hvordan du kontrollere tilstande i dig selv og andre?

Se mere her: Bliv certificeret NLP Practitioner