Forskel på begreber i det paranormale

 

Informationen og det meste jeg laver er generelt ment som underholdning, inspiration til selvindsigt samt udforskning af eget væsen og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Der vil være information her, der kan virke stødende og der er aldrig et mål om at få dig til at tro noget. Dette handler grundlæggende om energi og vibrationer.

Jeg vil “forsøge” at belyse en række elementer i det paranormale og jeg vil som altid tale åbent om dette. Bemærk venligst at jeg ikke ønsker at tvinge nogen til at tro på noget bestemt. Ta’ hvad du kan bruge af hvad jeg siger og kast resten væk!
Jeg har dog haft nok besynderlige oplevelser i livet til at vide at andre må have oplevet besynderlige ting også.

Forskel på begreber i det paranormale:

“Ånd” = et væsen uden krop. Eller hvad jeg kalder
En stemning med bevidsthed“.
Bemærk: ånder kan dække over en lang række elementer og behøver ikke kun være “menneske spøgelser”. Det, der kaldes et spøgelse er en ånd fra et menneske, men andre aspekter af virkeligheden såsom dæmoner, ET, natur ånder, interdimensionelle væsner mm. (vi ikke vil dykke ned i her) kan også kategoriseres som ånder. Ånder dækker grundlæggende over alt uden en fysisk krop.

“Spøgelse” = en ånd, der stammer fra et menneske. Spøgelser viser sig oftest som en “orb” eller lys/skygge/glimt frem for en hel skikkelse, men kan dog i nogle tilfælde gøre dette. Man ser måske noget der svæver rundt i rummet lidt som støv eller et insekt, men det bevæger sig ofte helt anderledes. Dette kan naturligvis også være andre typer aspekter, men vi oplever deres tilstedeværelse sådan i 3d. Det er meget normalt at opleve forskellige temperatur ændringer samt uforklarlig vind eller træk og/eller stillestående luft. Elektronisk udstyr kan ske at fejle eller man kan opleve ubehag i kroppen da “spøgelset” bruger meget energi for at manifestere sig og dette dræner ofte mennesker for energi. Man kan eksempelvis have besøg af en vandreånd, der ikke har nogen tilknytning til huset.

“Genfærd” =  et minde eller element, der spiller igen, der ikke kan kommunikeres med. Dette kan f.eks. være hvis der er sket en ulykke eller tragisk hændelse kan denne hændelse genspille i området, det er foregået. Dette kan være noget man ser og/eller hører. Kan eksempelvis være at se en skikkelse.

“Poltergeist” = Mest typisk en menneskelig ånd, der kan påvirke fysiske ting,  skubbe til ting, få ting til at vælte mm. Driller ofte mennesker eller lever sit eget “liv” ved at flytte på ting.

Hvad ellers?

Bemærk venligst at jeg ikke har et religiøs perspektiv jeg taler udelukkende om “energi” og vibrationer og denne er indsigt er primært til udenholdning samt dybere forståelse. 

“Dæmon”  = Rolig rolig. Bemærk venligst mange spøgelser kan bringe en dårlig energi og ubehag – ja selv “gode” spøgelser kan dræne dig for energi og påvirke dig negativt, og det betyder ikke at der er tale om en dæmon. Heldigvis er dæmoner ikke så almindelige. Hvad er en dæmon helt grundlæggende? Det er grundlæggende en stærk “ond” energi “væsen” uden krop, der ikke stammer fra et menneske. For de er grundlæggende “låst” ude af den fysiske virkelighed, men kan via forskellige midler trænge ind i vores 3d verden som en utrolig dårlig og ond energi.
En “dæmon” kan dermed også være en energi der kan klæbe sig til ens energifelt som mange andre typer energier mm.  De kan naturligvis også flytte på fysiske ting og har flere ressourcer end et “spøgelse”, der hurtigt bliver drænet for energi. En dæmon vil typisk opføre sig MEGET anderledes og synes særligt at påvirke mennesker i en større radius og forsøger at indtage dem.
Det er grundlæggende en væmmelig energi/væsen eller en stemning med bevidsthed, der har andre motivationer og søger ofte at indtage menneskers energifelt for derefter at handle via dem. Det er grundlæggende et aspekt, der ønsker at bringe dårlige fornemmelser og ubehag, og er grundlæggende en energi, der ønsker at styre og kontrollere dit energifelt. Den kan naturligvis også kamuflere sig på mange forskellige måder. Den kan vise sig som mange forskellige ting og har mange forskellige muligheder i sit arsenal. Denne energi er svær at fjerne! Det er steder i verden hvor der er særlige energier, vibrationer, og stemninger, der synes at drage disse aspekter ind. Mærker du at din intuition fortæller dig at der er steder du ikke skal gå hen, er det altid værd at lytte til.

Der er naturligvis en lang række aspekter jeg ikke ønsker at gennemgå, men her er en kort oversigt:

Interdimensionelle væsner/rumvæsner = Disse aspekter ses af nogle mennesker, der lever deres liv på særlige “frekvenser” og  disse aspekter (når de ses) følger typisk efter mennesker som lysende små bolde og blot tilstedeværelsen bringer ofte mennesker en følelse af angst og panik fordi de står overfor noget med en meget højere vibration og energier, der er svære at rumme. Disse aspekter kan dække over en lang række “typer”.
Disse aspekter kan naturligvis også være i form af en “ufo” eller lignende. Der er naturligvis også en lang række yderligere aspekter såsom: Pleiadians, anunarki, og de grå samt mange andre typer.

Jordvæsner = (dybe ånder eller “stemninger med en bevidsthed” fra en svunden tid. Disse aspekter kan dække over en lang række elementer.)

Åndelige vejledere: Såsom “forfædre ånder” og  “skytsengle” bringer viden og indsigt blandt andet til dit højere selv og støtter dig til udforskning af eksempelvis Akasha-arkivet hvilket grundlæggende er interdimensionelt fiktivt arkiv med viden som dit højere selv kan “downloade” ned til dit bevidste sind. Disse “åndelige vejledere” kan støtte dig og hjælpe dig ved særligt at kommunikere med dit højere selv. De arbejder primært ud fra at give dig tegn. Disse aspekter kan bringe 5 dimensionelt lys ind i 3 dimensionel virkelighed til de mennesker der åbner sig til det.

Galaktisk familie = relevant for de mennesker, hvis sjæl ikke stammer fra jorden oprindeligt. Mennesker, der ikke føler sig “hjemme” på jorden. Disse mennesker kan opleve energier og aspekter typisk fra stjernerne “Sirius”, “Orion”, “Lyra” og disse mennesker kan drage og påkalde sig evner via energi fra disse fjerne steder.
Magi eller nærmere blå og grå magi stammer primært fra Sirius, der grundlæggende “magiens” hjemsted energimæssigt.
Natur magi påkaldes fra fra Lyra, der særlig er natur magiens hjemsted.
Mørk magi fra Orion hjemsted for det okkulte (ikke nødvendigvis ondt).

Overblik

Lidt som et landkort over et land eller en verdensdel kan her ses et “landkort” over aspekter, der kan “kanaliseres på forskellige frekvenser”. Kort sagt et landkort over energi, der for nogle kan danne et overblik.

Hvis vi for sjov sagde at hver en “stemning” har en bevidsthed hvad betyder det så for hvordan du vil leve dit liv?
Stof til eftertanke…

Bemærk også at energi hverken er “ondt” eller “godt”.
Det er et menneskelig perspektiv, der danner disse koncepter. Man kan danne en parallel til fysisk stof og antistof.